Kaido Valjakka ja Juho Kivinen jatkosopimuksiin!

M-Team ja sen arvostetut luottopelaajat Kaido Valjakka sekä Juho Kivinen ovat tehneet vuoden jatkosopimuksen kaudelle 2023-24. 

Valjakka ja Kivinen ovat M-Teamin pelaajapolun kasvatteja. Molemmat pelaajat kuuluvat Tiimin menestyksekkääseen 98-ikäluokkaan, joka kruunasi juniorivuodet kaudella 2018-19 A-nuorten SM-pronssilla. 

Menneellä kaudella edustusjoukkueen oikean laitahyökkääjän paikalta operoiva, taitava ja juonikas  Kivinen tehtaili yhteensä 16 täysosumaa (16+0). Kokonaisvaltaisen pelikäsityksen omaava, huomattavan monipuolinen Valjakka merkkautti itselleen puolustajan paikalta tehot 4+6.

Millaisia ajatuksia uudesta sopimuksesta ja ensi kaudesta?

 

               Kaido Valjakka

Innollahan uutta kautta aina odottaa. Tällaisen joukkueen kanssa on varmasti huippupelejä edessä!  

Aina pikkujunnusta asti on ollut helppo valinta jatkaa Tiimissä, kun koko seura on täynnä hyvää porukkaa. Edustuksessa valmennus, taustat ja pelaajat ovat juuri sopivalla mallilla; turha kai siitä on muuallekaan lähteä!”

 

                     Juho Kivinen

 “ Hyvä fiilis! Uuden sopimuksen kirjoittamista ei tarvinnut juuri miettiä. Joukkueessa on hyvä tekemisen meininki ja uskon, että M-Team on paras paikka kehittää omaa pelaamista. 

Tiimihenki bussivarikolla on ensiluokkaista ja kaikki seurassa puhaltavat yhteen hiileen. Hallilla on loistava ilmapiiri ja sinne on joka kerta mukava tulla.”

 

M-Teamin kausi päättyi F-liigakarsintojen viimeiseen vaiheeseen. Nälkää jäi ja tulevaan kauteen Tiimin lähtee entistä nälkäisempänä, tavoitteenaan pelata liigaa kaudella 24-25.