Edustukselle uusi selostustiimi

Edustusjoukkueen alkavan kauden Inssi-Divarin ottelut näkyvät tutusti Salibandy.tv:n kautta. Tarjolla on edelleen mahdollisuus ostaa joko yksittäisten otteluiden tai koko kauden katseluoikeus.

Laadukkaasta kameratyöskentelystä useita vuosia vastannut Juha Kivinen, sekä lähetystuotantovastaavana toimiva Antti Snellman jatkavat myös tulevalla kaudella.

Kotiotteluiden selostustiimissä nähdään sen sijaan uusia kasvoja ja ääniä. Joudumme jättämään tällä erää hyvästit Tiimin “siniselle äänelle”, Joonas Ehrolle, opiskelujen viedessä hänet toiselle paikkakunnalle.

M-Team on sopinut kautta 2023-2024 koskien selostustoimeksiannosta Teppo Laaksosen tuotantofirman kanssa. Kotiotteluiden ”Tiimin ääninä” tulevat toimimaan Laaksonen sekä Eevert ”Lifu” Lifländer.

Teppo Laaksonen on toiminut monipuolisesti urheilun selostustehtävissä etenkin jääkiekon ja jalkapallon parissa vuodesta 2005. Tällä hetkellä Laaksonen selostaa päätyökseen C Moren kanavilla. Salibandysta Laaksosella on harrastustausta.

Eevert ”Lifu” Lifländer tuo tiimiin vahvaa lajiosaamista. Lifu pelasi Kymenlaaksossa maalivahtina junioriputken läpi. Sen jälkeen hän on toiminut jo pitkään aktiivituomarina. Toimittaja- ja selostajakokemusta Lifu on kerännyt viimeksi Ilta-Sanomista.

Kaksikon lisäksi lähetyksissä tullaan kuulemaan asiantuntijoina vahvistuksia M-Teamin organisaatiosta, niin valmennus- kuin pelaajapuolelta.

Kauden ensimmäinen Inssi-Divarin kotiottelu ja uusittu, entistäkin parempi ottelulähetyskokonaisuus on luvassa sunnuntaina 8.10. kun vastustajaksi Rusalle saapuu O2-Jyväskylä. Ottelu alkaa klo 15.00 ja lähetys Salibandy.tv:ssä klo 14.45.

Jo keskiviikkona 16.8. saadaan pientä esimakua, kun Tikkurilan Tiikerit tulee vieraaksi harjoitusotteluun. Ottelu striimataan Salibandy.tvhen. Ottelu käynnistyy klo 19.00 ja striimi klo 18.45. Striimin katseluoikeuden voi lunastaa hintaan 5.90€.