Inssi-Divarin syksy 2022 – tsekkaa M-Teamin tilastot!

Uuden Vuoden koittaessa on sopiva hetki katsastaa Inssi-Divarin syyskausi!

Kevääseen siirrytään kutkuttavissa asetelmissa M-Teamin johtaessa joulutaukoa edeltävän otteluvoiton ansiosta, Limingan kukistuttua kotona ”kuuden pisteen ottelussa” Rusalla lukemin 6-5.

 

 

Ylivoimapelaamisen osalta mikään Inssi-Divarin joukkueista ei ole onnistunut yli 50%-sesti. On siis todennäköisempää, että yksikään joukkue ei tee ylivoimalle päästyään maalia, kuin että verkko heiluisi.

Tiimin ylivoimapeli on kehittynyt edellisestä kaudesta (syksy 2021 onnistumisprosentti oli 24.15%), mutta lukujen valossa parannettavaa jää edelleen rutkasti!

 

Alivoimapelaamisessa Inssi-Divarin joukkueiden kohdalla näkyy suurta hajontaa. M-Teamin vaarallisimmat alivoimapelaajat Eetu Sorvali ja Ville Rautakoura kartuttivat syksyllä maalin varjelun ohella myös pistetilejään!

 

Inssi-Divarin pistepörssi on 15 pelaajan kärjen osalta sangen tasainen. Tiimiltä mahtuu terävimpään kärkeen kolme pelaajaa, Eetu Sorvalin johdolla.

 

 

Tiimin pörssit näyttävät tältä. Huippusuorittamista on nähty jokaisella kentällä. Maalivahtien torjuntaprosentteja tarkastellessa on huomioitava, että vetojen määrä maalia kohti on taitavan puolustuspelin ansiosta vähäisempi kuin heikomman puolustuspelin joukkueessa olisi.

Kevääseen siirrytään mukavissa asetelmissa! Tässä tasaisessa ja jännittävässä sarjassa yllätyksiltä ei varmastikaan vältytä. Tällä lahjakkaalla, taitavalla ja juonikkaallakin ryhmällä on ilo lähteä kevättä kohti!