Edellisten kausien koosteet m-team_pienennetty.jpg

KAUSI 2018-19

Kaudella 18-19 Tiimi sijoittui Nuorten SM-sarjassa runkosarjan neljänneksi. A-nuoret pelasivat puolivälierät Nokian KrP:tä vastaan voitoin 3-1 ja lunastivat paikkansa välieriin, joissa otteluparina oli runkosarjan voittaja Oilers. Tiukka ja tasainen sarja päättyi lukemiin 1-3. Matka jatkui voitokkaaseen pronssiotteluun, joka pelattiin Tampereella 6.4. 2019

Pronssia_yhdessa.png

.

KAUSI 2017-18

Pelasimme ennätystasaista Nuorten SM-sarjaa, sijoittuen lopulta runkosarjan sijalle 9. Jäimme siis niukasti tavoitteena olleista play off-peleistä. Sijoitus varmisti paikkamme SM-sarjassa kaudelle 2018-19, mutta jätti nälkää seuraavaan kauteen!

fb-kuva-nelio_1.jpg

KAUSI 2016-17

Pelasimme alkusarjan Nuorten 1. divisioonassa, Etelä-Suomen kakkoslohkossa. Tavoitteenamme oli selvittää Tiimi ensin ylempään jatkosarjaan ja huipentaa kausi keväällä suoralla nousulla SM-sarjaan. Arkiston otteluraporteista voit fiilistellä kuinka unelma toteutui.

Tiimi pelaa kaudella 2017-2018 A-nuorten SM-sarjassa! Suuret kiitokset kaikille, jotka ovat olleet vuosien saatossa mukana kannustamassa ja sponsoroimassa joukkuetta! Tavataan taas syksyllä SM-sarjan merkeissä!

thumbnail_A_valkoiset_p.jpg

Kauden 2015-2016 tavoitteeksi oli asetettu B-poikien SM-sarja. Tavoite tiedettiin kovaksi, sillä sarjaan oli pyrkimässä 45 joukkuetta. Valtakunnallisen karsinnan ensimmäisessä vaiheessa joukkueet oli jaettu 9 lohkoon. Lohkossa E Tikkurilan urheilutalolla kanssamme 22.-23.8. karsivat Tiikerit, SB Vaasa, O2 ja Pirkat. Sarjajärjestelmän mukaisesti lohkojen voittajat jatkavat suoraan SM-sarjaan, 2. ja 3. sijoittuneet karsinnan toiseen vaiheeseen. Lohkojen otteluohjelmat ja valtakunnallisten sarjojen tarkemmat esittelyt ovat nähtävissä Salibandy-sivustolla.

Tiimi jatkoi karsinnan toiseen vaiheeseen Kokkolaan. Tuloksena kaksi voittoa, mutta ratkaisevassa pelissä tappio Joensuun Josballe. Pelit jatkuivat näin B-poikien 1. divisioonassa, missä sijoituimme runkosarjan kuudenneksi (tulospalvelun kautta tarkemmat tiedot). Tästä oli vielä mahdollisuus jatkaa SM-sarjan pudotuspeleihin karsintojen kautta. Tiimi eteni karsinnoissa neljänteen vaiheeseen pudottaen sitä ennen pelistä mm. SM-runkosarjassa seitsemänneksi sijoittuneen SB-Heinolan. Harmittavasti ratkaisevassa pelissä koettiin kuitenkin niukkaakin niukempi tappio SB-Welhoille. Siihen päättyivät sarjapelit kaudella 2015-2016. Joukkue kiittää kannattajiaan ja sponsoreitaan mukanaolosta ja toivottaa kaikille hyvää kesälomaa!

Blackbirds_334.JPG

Kausi 2014-15 aloitettiin SM-karsinnoilla, joissa edettiin toiselle kierrokselle. Siellä tie nousi kuitenkin pystyyn ja ottelut jatkuivat Etelä-Suomen aluesarjassa ja  kovatasoisessa eliittijatkosarjassa. Eliittisarjan kolmas sija oikeutti meidän karsimaan pääsystä SM-sarjan play-off karsintoihin, mutta tällä kertaa jatkopelit eivät auenneet. Kausi päättyi TFT-turnauksen ja Alueliigan voittoon.

img_1690.jpg

Kauden 2013-2014 pelasimme eliittijatkosarjassa ja aluesarjassa. Syys- ja kevätkaudella oli ohjelmassa kovaa treenausta.  Joukkue voitti eliittijatkosarjan jo ennen viimeistä kierrosta.

Voitto otettiin kotiin myös SM-runkosarjan 7. sijoittuneelta Joensuun Josbalta ja saavutettiin paikka SM-puolivälieriin. Runkosarjan voittaja TPS valitsi Tiimin puolivälieräparikseen, joten kovatasoisia pelejä saatiin seurata maalis/huhtikuun vaihteessa Turussa ja Ruskeasuolla. TPS jatkoi välieriin Tiimin kovasta tsemppauksesta ja erinomaisista peleistä huolimatta. SM-sarjan 7. sijalta oli hyvä jatkaa kauteen 2014-2015.

img_1705.jpg