Miesten kausi käyntiin kotituplalla

Share |
14.09.2018

M-Teamin miesten joukkueessa muutoksen tuulet eivät koetelleet kovasti joukkuetta. Edelliskaudella aloitettu sukupolven vaihdos jatkuu myös tulevalla kaudella ja alkavan kauden joukkueeseen mukaan on nostettu lisää omia junioreita. Joukkueen päävalmentaja Jari Hamström on tyytyväinen pelaajarunkoon ja siihen, että myös kokeneemmat pelaajat jatkavat edelleen.

- Joukkueessa on hyvä sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Kokenut kaarti on ottanut hienosti joukkueen reppuselkään ja juniorit haastaa jo jokaisella osa-alueella, osa yrittää jopa verbaalisesti. Meillä on erinomainen nippu, josta tulee tulevaisuuden Tiimin selkäranka.

39772460834_4f593298db_o.jpg(Kuva: Juhani Järvenpää) 


Suurin muutos joukkueessa tapahtuikin valmennuksessa, kun viime kauden päävalmentaja Mika Heinonen lähti Sveitsiin kokeilemaan millaista salibandyvalmennus on rapakon takana.

- Maikin (Heinonen) kanssa olemme lähes päivittäin yhteydessä niin ystävinä kuin lajinkin osalta ja yhteistyö jatkuu ikään kuin etänä. Puolin ja toisin vaihdetaan ajatuksia. Meillä ei (Heinosen lähtö) oikeastaan arjessa näy muuten kuin isompana kiireenä henkilökohtaisella tasolla. Helppo jatkaa tästä kun lähes jokainen pelaaja tuttu entuudestaan. 

Joukkue pelasi syksyn aikana muutaman harjoitusottelun, joista tärkeintä oppia saatiin ottelusta Ruotsin liigaa pelaavalta IBK Siriusta vastaan.

- Treenipeleissä on haettu ketjukombinaatioita ja etsitty tutkapareja. Meille parasta oppia kävi antamassa SSL joukkue IBK Sirius ja siellä kyllä tuli selkeästi esiin missä meillä parannettavaa, niin joukkueena kuin yksilötasollakin.

Tulevaan Divari-kauteen Hamström lähtee odottavaisin mielin mutta tiedostaa, että myös haasteitakin riittää.

- Mielenkiinnolla katsotaan miten sarja lähtee käyntiin. Pari vuotta jatkunut junnujen sisäänajo jatkuu edelleen, lähes puolet joukkueesta vielä juniori-ikäisiä. Hyvän ja huonon ottelun välinen ero on liian suuri tällä hetkellä, joten toivotaan että tasaisuus löytyy kauden aikana.

Miesten joukkueen 14. kausi Divarissa käynnistyy tulevana viikonloppuna kun Rusalle vieraaksi saapuu lauantaina Merikoski SBT ja sunnuntaina Limingan Niittomiehet.

- Oulusta tulee aina urheilulliset joukkueet vastaan ja kai siellä joku kiukku pääkaupunkiseudun joukkueita kohtaan tulee äidin maidossa. Merikoskesta en osaa sanoa oikeastaan mitään, emme ole kohdanneet vähään aikaan. LNM kohdattiin viime kaudella viimeksi playoffseissa ja ne olivat tiukkoja pelejä, joten eiköhän aika samoissa merkeissä mennä avausviikonloppu, Hamström kertoo odotuksistaan avausviikonlopulle. 

07.06.2019M1: M-Team edustusjoukkue valmiina kauteen 2019-20
20.02.2019M1: Draamaa viimeisille sekunneille asti
13.02.2019M1: Edarille täysi pistepotti Rusan viikonlopusta
22.01.2019M1: NST ryöväsi pisteet Rusalta
17.01.2019M1: SalBa kaatui viime hetkellä - Edari voittoon huimassa trillerissä
15.12.2018M1: Edarille tappio - pudotuspelipaikka koetuksella
28.11.2018M1: Edari takaisin voittojen tielle - viiden pisteen viikonloppu
03.11.2018M1: Kolmannen erän romahdus - vieraspisteet Tikkurilaan
28.09.2018M1: Kauden toinen kotivoitto - Tor kumoon Rusan illassa
18.09.2018M1: Edari avasi kautensa kolmella pisteellä

Siirry arkistoon »