B2-pojille pronssia Puffet Cup:ista

Share |
16.09.2018

Puffet-cup-2018.jpeg
Joukkueemme lähti syyskuisena sunnuntaina Esport Areenalle Puffet Cupiin intoa täynnä ja kullan kiilto silmissään!
Alkusarja alkoikin tavoitteellemme suosiollisesti kun peittosimme aamutuimaan ensin Oilers Shadowsin lukemin 5-2 ja seuraavaksi edessämme taipui Panthers White lopputuloksella tyly 5-0.
Turnausjärjestäjä kuitenkin oli kuin olikin päästänyt haastajasarjaan kokoelmaporukan nimeltä ÅIF, jonka kilpasarja/miesten 1.divaritasoiset pelaajat olivat meille vähän liian kova pala purtavaksi. Mutta ihan liian helposti ei annettu myöten, saappaat jalassa kaaduimme tappioon 6-4.
 
Alkusarjan työpanoksesta heltisi siis pronssipelipaikka. Aluksi siipi käväisi maassa kun portti finaaliin ei auennutkaan mutta kun oltiin tankattu lihamakaronilaatikkoa lounaaksi ja sen päälle vähän huilittu olimme taas taistelutahtoa täynnä ja valmiita kohtaamaan viime kauden sarjamme voittajan, RSS Panthersin.
Kyseinen ryhmä vei meiltä loppiaisena Loiske Challenger Cup -pystin niukalla 1-2 voitolla ja tämä asiahan oli kyllä meidän pojilla tuoreessa muistissa. RSS Panthersia vastaan on saatu aina taistella täysillä veren maku suussa ja lopussa olemme yleensä joutuneet kumartamaan Riihimäen suuntaan. Jokunen perhonen saattoi siis vatsoissa pyrähdellä niin pelaajilla kuin taustavoimillakin ennen peliä, joskin turhaan kuten sittemmin osoittautui!
Mitalia lähdettiin turnauksesta hakemaan ja sellainen saatiin! RSS poistui kiukkuisena paikalta 5-3 tappiolla kuorrutettuna eikä jäänyt katsomaan kun meille ripustettiin pronssimitalit kaulaan.
05.11.2018M-Team B2 ylempään aluejatkosarjaan
29.10.2018Tervetuloa M-Teamiin Otto
16.09.2018B2-pojille pronssia Puffet Cup:ista