Kesäleiri

RUSAN KESÄLEIRIT 2020 6-12 vuotiaille

M-Team järjestää 2 leiriä kesäkuussa 1.6.-5.6.2020 ja 8.6-12.6.2020

M-Team järjestää vuonna 2008-2014 syntyneille tytöille ja pojille päiväleirin Ruskeasuon Arena Centerissä, jossa säbän lisäksi treenataan kaikenlaista ja pelataan monenmoista, ulkona ja sisällä. Ilmoittaudu heti, jotta varaat paikkasi kesän kuumimmalle leirille!

Ajankohta ja paikka

Arena Center Ruskeasuo (Nauvontie 3, Helsinki)

  • Viikko 23 (ma-pe 1.-5.6.2020)
  • Viikko 24 (ma-pe 8.6.-12.6.2020)

Hinta

Ilmoittautuessasi kahdelle leiriviikoille, saat paketin edullisemmalla hinnalla!

  • 2 viikkoa (viikko 23 ja 24): 270 euroa
  • 1 viikko (viikko 23 tai 24): 150 euroa

Leirin hinta sisältää lounaan.

Varusteet

Lapsi tarvitsee mukaansa:

- Sisäliikuntavarusteet (sisäpelikengät, shortsit tms.) maila ja suojalasit
- Sään mukaiset ulkoliikuntavarusteet (lenkkarit, verkkarit tms.)
- Juomapullon

Mikäli omaa mailaa ja suojalaseja ei ole, ne saa lainaksi.

Vakuutus: Leiriläisiä ei ole erikseen vakuutettu, joten huolehtikaa, että lapsellanne on joko salibandyn pelipassiin kuuluva vakuutus tai teillä on oma harrastustoiminnan kattava tapaturmavakuutus.

Allergiat: Ruoka-allergiat tulee olla täytettynä MyClubin jäsentiedoissa sille varattuun kohtaan.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen tapahtuu myClub -palvelun kautta. Klikkaa alta haluamasi leiriviikon kohdalta "ilmoittaudu tästä" ja syötä lapsesi myClub-tunnus, mikäli teillä on jo tunnus olemassa. Jos lapsi ei ole aiemmin ollut jäsen, luo lapsellesi uusi tunnus järjestelmään. Samalle lapselle ei saa luoda useita tunnuksia, järjestelmä herjaa, mikäli nimi on jo käytössä. Ota siinä tapauksessa yhteyttä leirivastaavaan antti.niska@m-team.fi Lisäksi jokaisella sisaruksella pitää olla oma jäsentili myClubissa.

Ilmoittautuminen myClub -palvelun kautta on varmistettu heti, erillistä vahvistusta emme lähetä. Infokirjeen lähetämme leiriä edeltävällä viikolla.

Saat ilmoittautuessasi laskun sähköpostiisi. Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta siinä vaiheessa, kun maksu on suoritettu. 

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset ovat mahdollisia viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin alkua, jonka jälkeen osallistumisen voi peruuttaa ainoastaan sairastapauksissa lääkärintodistuksella. Maksun palautuksista peritään 10 euron toimistokulut.

Leirien aikataulu:

Leireille lapsen voi halutessaan tuoda paikalle jo klo 9.30. Varsinaiset aktiviteetit alkavat päivittäin klo 10 ja päättyvät klo 15.00. Ohjaajat ovat paikalla päivittäin klo 16.00 saakka eli lapsi voi olla paikalla siihen saakka valvotusti.

ILMOITTAUTUMINEN VIIMEISTÄÄN 15.5.2020!

ILMOITTAUDU ALLA OLEVISTA LINKEISTÄ HALUAMALLESI LEIRILLE!

Leiri vk 23 (1.6.-5.6.)

Leiri vk 24 (8.-12.6)

Molemmat leirit vk 23 & 24