Kesäleiri

M-Team järjestää kesäleirin 2023
Leiri vk 23. ma 5.6.- pe 9.6.2023

Toiminta:

M-Team järjestää 6-15v tytöille ja pojille monipuolisen liikuntaleirin Ruskeasuon Arena Centerissä kesällä 2023. Salibandyyn painottuvilla leireillä liikutaan ja vieteään aktiivisia kesäpäiviä yhdessä muiden leiriläisten sekä mahtavien ohjaajien ja valmentajien kanssa. Leiri on avoin kaikille, olitpa sitten jo salibandyssä mukana tai vasta tutustumassa lajiin. Leiriläiset jaetaan pienryhmiin ja päivien sisältö suunnitellaan leiriläisten ikäjakauman sekä taitotason mukaan ja kaikille suunnitellaan oman tason mukaista toimintaa. Ulkoilua emme unohda ja käymme päivittäin ulkona. Osa toiminnasta pyritään järjestämään ulkona. Myös maittava lounas kuuluu leiri päivään ja käymme yhdessä syömässä hallin lähiympäristössä. 

Ajankohta ja paikka

Arena Center Ruskeasuo (Nauvontie 3, Helsinki)

  • Viikko 23 (ma-pe 5.-9.6.2023)

Hinta

  • 1 viikko : 160€ ( vk 23 ma-pe)

Leirin hinta sisältää lounaan, monipuolisen ja aktiivisen leiri-ohjelman sekä ammattitaitoisen ohjauksen

Varusteet

Leirille osallistuva tarvitsee mukaansa:

  • Sisäliikuntavarusteet (sisäpelikengät, shortsit, T-paita tms.) salibandymaila ja suojalasit
  • Sään mukaiset ulkoliikuntavarusteet (lenkkarit, verkkarit tms.)
  • Juomapullo
  • Pientä, terveellistä välipalaa

Mikäli omaa mailaa ja suojalaseja ei ole, ne saa lainaksi.

Vakuutus: Leiriläisiä ei ole erikseen vakuutettu, joten huolehtikaa, että leirille osallistuvalla on joko salibandyn pelipassiin kuuluva vakuutus tai teillä on oma harrastustoiminnan kattava tapaturmavakuutus.

Allergiat: Ruoka-allergiat tulee olla täytettynä MyClubin jäsen tiedoissa sille varattuun kohtaan.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen tapahtuu myClub -palvelun kautta. Klikkaa alta haluamasi leiriviikon kohdalta "ilmoittaudu tästä" ja syötä lapsesi myClub-tunnus, mikäli teillä on jo tunnus olemassa. Jos lapsi ei ole aiemmin ollut jäsen, luo lapsellesi uusi tunnus järjestelmään. Samalle lapselle ei pysty luoda useita tunnuksia, järjestelmä herjaa, mikäli nimi on jo käytössä. Ongelmatapauksessa ota yhteyttä leiri vastaavaan mika.lumikaski@m-team.fi  Lisäksi jokaisella sisaruksella pitää olla oma jäsentili myClubissa.

Ilmoittautuminen myClub -palvelun kautta on varmistettu heti, erillistä vahvistusta emme lähetä. Infokirjeen lähetämme leiriä edeltävällä viikolla.

Saat ilmoittautuessasi laskun sähköpostiisi. Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta siinä vaiheessa, kun maksu on suoritettu. 

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset ovat mahdollisia viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin alkua, jonka jälkeen osallistumisen voi peruuttaa ainoastaan sairastapauksissa lääkärintodistuksella. Maksun palautuksista peritään 10 euron toimistokulut.

Leirien aikataulu:

Ohjattu toiminta leireillä klo 10-15.00

Leireille lapsen voi halutessaan tuoda paikalle jo klo 9.30.  Ohjaajat ovat paikalla päivittäin klo 16.00 saakka eli lapsi voi olla paikalla siihen saakka valvotusti.

Ilmoittautuminen