Kesäleiri

M-Team järjestää kesäleirin 2023
Leiri vk 23. ma 5.6.- pe 9.6.2023

Toiminta:

M-Team järjestää 6-15v tytöille ja pojille monipuolisen liikuntaleirin Ruskeasuon Arena Centerissä kesällä 2023. Salibandyyn painottuvilla leireillä liikutaan ja vietetään aktiivisia kesäpäiviä yhdessä muiden leiriläisten, sekä mukavien ohjaajien ja valmentajien kanssa. Leiri on avoin kaikille, lajin harrastajista vasta-alkajiin. Leiriläiset jaetaan pienryhmiin ja päivien sisältö suunnitellaan leiriläisten ikäjakauman sekä taitotason mukaan. Ulkoilua ei unohdeta - osa toiminnasta järjestetään ulkona, säätila huomioiden. Myös maittava lounas sekä välipala kuuluu leiripäivään. Käymme yhdessä syömässä hallin lähiympäristössä.

Ajankohta ja paikka

Arena Center Ruskeasuo (Nauvontie 3, Helsinki)

  • Viikko 23 (ma-pe 5.-9.6.2023)

Hinta

  • 160€

Leirin hinta sisältää lounaan ja välipalan, monipuolisen ja aktiivisen leiri-ohjelman, sekä ammattitaitoisen ohjauksen.

Varusteet

Leirille osallistuva tarvitsee mukaansa:

  • Sisäliikuntavarusteet (sisäpelikengät, shortsit, T-paita tms.) salibandymailan ja suojalasit
  • Säänmukaiset ulkoliikuntavarusteet (lenkkarit, verkkarit tms.)
  • Juomapullon
  • Tarvittaessa pientä, terveellistä lisävälipalaa

Mikäli omaa mailaa ja suojalaseja ei ole, ne saa lainaksi.

Vakuutus: Leiriläisiä ei ole erikseen vakuutettu. Pyydämme huolehtimaan, että leirille osallistuvalla on joko salibandyn pelipassiin kuuluva vakuutus, tai oma harrastustoiminnan kattava tapaturmavakuutus.

Allergiat: Ruoka-aineallergiat tulee täyttää MyClubin jäsentiedoissa sille varattuun kohtaan.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen tapahtuu myClub -palvelun kautta. Klikkaa alta leiriviikon kohdalta "ilmoittaudu tästä" ja syötä lapsesi myClub-tunnus, mikäli hänellä on jo tunnus olemassa. Tarvittaessa lapselle luodaan uusi tunnus järjestelmään. Samalle lapselle ei ole mahdollista luoda useita tunnuksia. Järjestelmä herjaa, mikäli nimi on jo käytössä. Ongelmatapauksessa ota yhteyttä leirivastaavaan teemu.kalinainen@m-team.fi. Jokaisella sisaruksella tulee olla oma jäsentili myClubissa.

Ilmoittautuminen myClub -palvelun kautta on varmistettu heti, eikä erillistä vahvistusta lähetetä. Leirin infokirjeen lähetämme edeltävällä viikolla.

Saat ilmoittautuessasi laskun sähköpostiisi. Ilmoittautuminen on vahvistettu siinä vaiheessa, kun maksu on suoritettu. 

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset ovat mahdollisia viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin alkua, jonka jälkeen osallistumisen voi peruuttaa ainoastaan sairastapauksissa lääkärintodistuksella. Maksun palautuksista peritään 10 euron toimistokulut.

Leirien aikataulu:

Leirillä on ohjattua toimintaa klo 10-15.00

Leirille lapsen voi tarvittaessa tuoda paikalle jo klo 9.30.  Ohjaajat ovat paikalla päivittäin klo 16.00 saakka, eli lapsi voi viettää aikaa hallilla siihen saakka valvotusti.

Ilmoittautuminen