PIETARI PORTTIKIVEN SYYSLOMALEIRI 2022

Tervetuloa viettämään liikunnallista syyslomaa Pietari Porttikiven syyslomaleirille!

Leiri on suunnattu 7-14 vuotiaille.Leirin ohjelmassa pääpaino on salibandyssa, mutta mukaan mahtuu myös monipuolista muuta liikuntaa.

Leiri on avoin kaikille, osallistuja voi olla salibandyn vasta-alkaja, kokenut peluri tai jopa uutta lajia kokeilemaan haluava.

Leiriläiset jaetaan päivän aikana ikäluokittain omiin ryhmiin, jotta päivän sisältö olisi mahdollisimman huomioonottavainen kaikille ikää katsomatta.

M-Team tarjoaa leiriläisille maittavan ja terveellisen lounaan.

Ajankohta ja paikka:

Maanantai 17.10. - keskiviikko 19.10. Arena Center Ruskeasuo (Nauvontie 3, Helsinki)

Hinta:

110€/leiriläinen
Leirin hinta sisältää lounaan, monipuolisen ja aktiivisen leiri-ohjelman sekä ammattitaitoisen ohjauksen

Varusteet:

Leirille osallistuva tarvitsee mukaansa:

  • Sisäliikunta varusteet (sisäpelikengät, shortsit, T-paita tms.) salibandymaila ja suojalasit

  • Sään mukaiset ulkoliikuntavarusteet (lenkkarit, verkkarit tms.)

  • Juomapullo

  • Pientä, terveellistä välipalaa

Mikäli omaa mailaa ja suojalaseja ei ole, ne saa lainaksi.

Vakuutus: Leiriläisiä ei ole erikseen vakuutettu, joten huolehtikaa, että leirille osallistuvalla on joko salibandyn pelipassiin kuuluva vakuutus tai teillä on oma harrastustoiminnan kattava tapaturmavakuutus.

Allergiat: Ruoka-allergiat tulee olla täytettynä MyClubin jäsen tiedoissa sille varattuun kohtaan.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen tapahtuu myClub -palvelun kautta. Klikkaa alla näkyvää linkkiä "Syyslomaleirin ilmoittautuminen" ja tämän jälkeen tapahtumassa kohtaa "ilmoittaudu tästä". Syötä lapsesi myClub-tunnus, mikäli teillä on jo tunnus olemassa. Jos lapsi ei ole aiemmin ollut jäsen, luo lapsellesi uusi tunnus järjestelmään. Samalle lapselle ei pysty luoda useita tunnuksia, järjestelmä herjaa, mikäli nimi on jo käytössä. Ongelma tapauksessa ota yhteyttä leirivastaavaan mika.lumikaski@m-team.fi. Lisäksi jokaisella sisaruksella pitää olla oma jäsentili myClubissa.

Ilmoittautuminen myClub -palvelun kautta on varmistettu heti, erillistä vahvistusta emme lähetä. Infokirjeen lähetämme leiriä edeltävällä viikolla.

Saat ilmoittautuessasi laskun sähköpostiisi. Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta siinä vaiheessa, kun maksu on suoritettu.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset ovat mahdollisia viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin alkua, jonka jälkeen osallistumisen voi peruuttaa ainoastaan sairastapauksissa lääkärintodistuksella. Maksun palautuksista peritään 10 euron toimistokulut.

Leirien aikataulu:

Ohjattu toiminta leireillä klo 10-15.00

Leireille lapsen voi halutessaan tuoda paikalle jo klo 9.30. Ohjaajat ovat paikalla päivittäin klo 16.00 saakka eli lapsi voi olla paikalla siihen saakka valvotusti.

TOIMISTON OSOITE
Nauvontie 3
00280 Helsinki

Ilmoittautuminen


Ei leirejä tällä hetkellä