RUSAN SYYSLOMALEIRI 7-12 VUOTIAILLE LAPSILLE

M-Team järjestää leirin 13.10-15.10.2020

M-Team järjestää vuonna 2008-2013 syntyneille tytöille ja pojille päiväleirin Ruskeasuon Arena Centerissä, jossa säbän lisäksi treenataan kaikenlaista ja pelataan monenmoista . Ilmoittaudu heti, jotta varaat paikkasi syksyn vauhdikkaalle liikuntaleirille!

Ajankohta ja paikka

Arena Center Ruskeasuo (Nauvontie 3, Helsinki)

Viikko 42 ( 13.10-15.10.2020 ti-to)

Leirin hinta 100 €/ leiriläinen. Leirin hinta sisältää lounaan.

Varusteet

Lapsi tarvitsee mukaansa:

  • Sisäliikuntavarusteet (sisäpelikengät, shortsit, T-paita.) maila ja suojalasit

    • Sään mukaiset ulkoliikuntavarusteet
    • Nimikoitu juomapullon

Mikäli omaa mailaa ja suojalaseja ei ole, löytyy hallilta lainamailoja ja suojalaseja.

Vakuutus: Leiriläisiä ei ole erikseen vakuutettu, joten huolehtikaa, että lapsellanne on joko salibandyn pelipassiin kuuluva vakuutus tai teillä on oma harrastustoiminnan kattava tapaturmavakuutus.

Allergiat: Ruoka-allergiat tulee olla täytettynä MyClubin jäsentiedoissa sille varattuun kohtaan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu myClub -palvelun kautta. Klikkaa "ilmoittaudu tästä" ja syötä lapsesi myClub-tunnus, mikäli teillä on jo tunnus olemassa. Jos lapsi ei ole aiemmin ollut jäsen, luo lapsellesi uusi tunnus järjestelmään. Samalle lapselle ei saa luoda useita tunnuksia, järjestelmä herjaa, mikäli nimi on jo käytössä. Ota siinä tapauksessa yhteyttä leirivastaavaan antti.niska@m-team.fi Lisäksi jokaisella sisaruksella pitää olla oma jäsentili myClubissa.

Ilmoittautuminen myClub -palvelun kautta on varmistettu heti, erillistä vahvistusta emme lähetä. Infokirjeen lähetämme leiriä edeltävällä viikolla.

Saat ilmoittautuessasi laskun sähköpostiisi. Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta siinä vaiheessa, kun maksu on suoritettu.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset ovat mahdollisia viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin alkua, jonka jälkeen osallistumisen voi peruuttaa ainoastaan sairastapauksissa lääkärintodistuksella. Maksun palautuksista peritään 10 euron toimistokulut.

Mikäli hallitus ja THL antavat uusia määräyksiä/suosituksia koronapandemiasta johtuen ja leiri peruuntuu kaikki maksut palautetaan täysimääräisinä.

Leirien aikataulu

Leireille lapsen voi halutessaan tuoda paikalle jo klo 9.30. Varsinaiset aktiviteetit alkavat päivittäin klo 10 ja päättyvät klo 15.00. Ohjaajat ovat paikalla päivittäin klo 16.00 saakka eli lapsi voi olla paikalla siihen saakka valvotusti.