RUSAN SYYSLOMALEIRI ESIKOULULAISILLE JA ALAKOULULAISILLE

Toiminta:

M-Team järjestää eskarilaisille - 6.luokkalaisille syyslomaleirin. Leirillä pääpaino on salibandyssa, mutta mukaan mahtuu myös monipuolista muuta liikuntaa. Leiri on avoin kaikille, osallistuja voi olla salibandyn vasta-alkaja, kokenut peluri tai jopa uutta lajia kokeilemaan haluava. Leiriläiset jaetaan päivän aikana ikäluokittain omiin ryhmiin, jotta päivän sisältö olisi mahdollisimman huomioonottavainen kaikille ikää katsomatta. M-Team tarjoaa leiriläisille maittavan ja terveellisen lounaan Valo Hotel & Work ravintolassa.

Ajankohta ja paikka:

Keskiviikko 20.10 - Perjantai 22.10, Arena Center Ruskeasuo (Nauvontie 3, Helsinki)

Hinta:
110€/leiriläinen
M-Team jäsenille etuna -10€ alennus leiristä. Jos olet seuran jäsen, laita ilmoittautumisen jälkeen sähköpostia: ville.vannesluoma@m-team.fi

Leirin hinta sisältää lounaan, monipuolisen ja aktiivisen leiri-ohjelman sekä ammattitaitoisen ohjauksen

Varusteet:

Leirille osallistuva tarvitsee mukaansa:

  • Sisäliikunta varusteet (sisäpelikengät, shortsit, T-paita tms.) salibandymaila ja suojalasit

  • Sään mukaiset ulkoliikuntavarusteet (lenkkarit, verkkarit tms.)

  • Juomapullo

  • Pientä, terveellistä välipalaa

Mikäli omaa mailaa ja suojalaseja ei ole, ne saa lainaksi.

Vakuutus: Leiriläisiä ei ole erikseen vakuutettu, joten huolehtikaa, että leirille osallistuvalla on joko salibandyn pelipassiin kuuluva vakuutus tai teillä on oma harrastustoiminnan kattava tapaturmavakuutus.

Allergiat: Ruoka-allergiat tulee olla täytettynä MyClubin jäsen tiedoissa sille varattuun kohtaan.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen tapahtuu myClub -palvelun kautta. Klikkaa alla näkyvää linkkiä "Syyslomaleirin ilmoittautuminen" ja tämän jälkeen tapahtumassa kohtaa "ilmoittaudu tästä". Syötä lapsesi myClub-tunnus, mikäli teillä on jo tunnus olemassa. Jos lapsi ei ole aiemmin ollut jäsen, luo lapsellesi uusi tunnus järjestelmään. Samalle lapselle ei pysty luoda useita tunnuksia, järjestelmä herjaa, mikäli nimi on jo käytössä. Ongelma tapauksessa ota yhteyttä leirivastaavaan ville.vannesluoma@m-team.fi Lisäksi jokaisella sisaruksella pitää olla oma jäsentili myClubissa.

Syyslomaleirin ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen myClub -palvelun kautta on varmistettu heti, erillistä vahvistusta emme lähetä. Infokirjeen lähetämme leiriä edeltävällä viikolla.

Saat ilmoittautuessasi laskun sähköpostiisi. Ilmoittautuminen on vahvistettu vasta siinä vaiheessa, kun maksu on suoritettu.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset ovat mahdollisia viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin alkua, jonka jälkeen osallistumisen voi peruuttaa ainoastaan sairastapauksissa lääkärintodistuksella. Maksun palautuksista peritään 10 euron toimistokulut.

Leirien aikataulu:

Ohjattu toiminta leireillä klo 9-15.00

Leireille lapsen voi halutessaan tuoda paikalle jo klo 8.30. Ohjaajat ovat paikalla päivittäin klo 16.00 saakka eli lapsi voi olla paikalla siihen saakka valvotusti.

ILMOITTAUTUMINEN LEIRILLE VIIMEISTÄÄN KESKIVIIKKONA 13.10.2021!

TOIMISTON OSOITE
Nauvontie 3
00280 Helsinki

Ilmoittautuminen