Talvileiri

M-Team järjestää ajalla 17.2.2020-21.2.2020 salibandy painotteisen päiväleirin 2008-2012 syntyneille tytöille ja pojille. M-Teamin liikuntaleirin tavoite on tarjota lapsille hauska ja liikunnallinen tapa viettää hiihtoloma. Leiri pitää sisällään monipuolista liikuntaa säbän ehdoilla, tekniikka- ja taitotreenejä sekä tietysti pelaamista! Leirillä käydään myös ulkoilemassa päivittäin mahdollisuuksien mukaan. Päivä alkaa joka aamu klo 9.30 ja päättyy klo 15.00.

Leirille voi osallistua myös lapsia, jotka eivät ole mukana joukkueissa tai salibandykouluissa! Ilmoittautumismäärän perusteella jaamme osallistujat eri ryhmiin ikäluokkien perusteella. Myös mainittua ikäluokkaa vuotta vanhemmat tai nuoremmat voivat ilmoittautua, jos ovat valmiita olemaan leirillä, jossa on suurin osa nuorempia/vanhempia.

Vakuutus
Leiriläisiä ei ole erikseen vakuutettu, joten huolehtikaa, että lapsellanne on joko salibandyn pelipassiin kuuluva vakuutus tai teillä on oma harrastustoiminnan kattava tapaturmavakuutus. Pohjola Vakuutuksen kautta voitte ottaa lasten tai nuorten pelipassin ja Sporttiturva -vakuutuksen täältä

Allergiat
Ruoka-allergiat tulee olla täytettynä myClubin jäsentiedoissa sille varattuun kohtaan heti ilmoittautumisen yhteydessä, jotta voimme ajoissa ilmoittaa ravintolaan allergiat ja toiveet. Ilmoittakaa ko. kohtaan myös, mikäli lapsella on kasviruokavalio tai hän on vegaani.

Leirin hinta: 120 €
Hinta sisältää: Ohjatut liikunta/salibandytunnit, lounaan (lämminruoka, salaatti, leipä, juotavat: maito, vesi, mehu, jälkiruoka)

Ilmoitttaudu alla olevan linkin kautta!

https://m-team.myclub.fi/flow/events/1974672