TalvileiriT 2022

 

M-Team järjestää talvilomalla (viikko 8) kaksi salibandyleiriä.

6-11 vuotiaiden Talvileiri järjestetään maanantaista keskiviikkoon 21.-23.2. Ruskeasuon Arena Centerissä.

Leirillä on ohjelmassa salibandyyn liittyviä harjoitteita, aktiivista toimintaa ja muuta liikuntaa. Taitotasolla ei ole väliä, vaan leirin sisältö luodaan kaikille sopivaksi ja toimivaksi.

Eliitti-Talvileiri on suunnattu P12-P14 ikäluokkien aktiivisesti harrastaville pelaajille, jotka haluavat kehittyä kokonaisvaltaisesti lajin parissa. Leirin järjestävät yhteistyössä M-Team ja SB-Pro.

Kolme päiväinen leiri järjestetään keskiviikosta perjantaihin 23.-25.2. Leiripäivistä keskiviikko ja perjantai vietetään Ruskeasuolla, torstai Arkadia-hallilla Nurmijärvellä. Leirin hinta sisältää edestakaiset bussikuljetukset Ruskeasuon ja Nurmijärven välillä.

Leirillä harjoitetaan taitoja monipuolisesti, testautetaan fyysisiä ominaisuuksia ja nautitaan pelaamisesta, hauskanpitoa unohtamatta.

Ohjaajina Eliitti-leirillä toimivat molempien seurojen valmentajat, sekä M-Teamin edustusjoukkueen peleistäkin tutut U19-maajoukkuepelaajat Pietari Porttikivi ja Joona Hokkanen!

Sekä Talvileirin, että Eliitti-talvileirin hinta on 120€.
Molempien leirien osallistumismaksut sisältävät joka päiväisen lounaan ja välipalan. Eliitti-leiri lisäksi Ruskeasuon ja Nurmijärven väliset bussikuljetukset.