P17

Kausi lähti liikkeelle Etelä-Suomen alueen ylemmässä haastajasarjassa. Joukkueella oli luja tahto nousta kauden 2022-2023 aikana Etelä-Suomen kilpasarjaan ja näin myös kävi!

Osallistumme kauden aikana muutamiin turnauksiin sekä Vierumäen salibandyakatemian järjestämiin 3- päiväisille leireille. Akatemian tarkoituksena on edistää salibandyn pelaajia kasvamaan ja kehittymään urheilijana.

Joukkueeseen mahtuu 2-3 vahvistusta, joten tarjoamme mahdollisuuden päästä isoon rooliin kovaa treenaavassa, hyvähenkisessä ja yhtenäisessä joukkueessa. Toivomme erityisesti tavoitteellisia ja motivoituneita kenttäpelaajia, joilla on jo mielellään useampi kausi  pelikokemusta.

Pelaajat ovat pääsääntöisesti vuonna 2008 syntyneitä. Mutta voit tulla meille tutustumaan olit sitten 2008 syntynyt, vuoden vanhempi tai vaikka 2009-syntyneiden ikäluokkaa.

Meillä ei ole erityisiä try-out treenijaksoja, vaan mukaan voit tulla kun sinulle sopii, vaikka heti ensi viikolla. Tarjoamme alkuun kolmen viikon kokeilujakson, joka ei edellytä vielä sitoutumista, eikä aiheuta kustannuksia. Kokeilujakson jälkeen sovitaan sitten jatkosta.

Treenaamme kolmesti viikossa huippuolosuhteissa Ruskeasuon Arena Centerissä

Treeniajat
Maanantai klo 17.30-19.45

Keskiviikko klo 18.00-20.15

Torstai klo 18.00-20.15

Treenit jatkuvat kevätkaudella 2023 juhannukseen asti, josta alkaa viiden viikon mittainen omatoimijakso ennen uuden kauden alkua.

Joukkueen valmennuksesta vastaavat alansa konkarit Antti Niska, Daniel Walsh, Mikko Evinsalo ja Matias Karekallas. Valmennustiimillä on valmennus - ja pelaajakokemusta yhteensä lähes 100 vuotta aina liigatasoa myöten.

Ole rohkeasti yhteydessä joukkueenjohtajiimme Sarahiin tai Siniin, mikäli kiinnostuit tulemaan mukaan M-Teamin toimintaan!

Toivottavasti nähdään sinun kanssa kentällä!

Valmentajat

Vastuuvalmentaja Antti Niska
Valmentaja Daniel Walsh
Valmentaja  Mikko Evinsalo
Valmentaja Matias Karekallas
Maalivahtivalmennus Jussi Sutinen

Joukkuejohtajat
Sarah Samaletdin
0504404680
sarah.samaletdin@gmail.com

Sini Mustaniemi
0505468844
s.mustaniemi@gmail.com

P17

Ajankohtaista

Tapahtumat