Jyrki Paajanen M-Team Halli Oy:n toimitusjohtajaksi ja M-Teamin toiminnanjohtajaksi

M-Team Halli Oy on valinnut uudeksi toimitusjohtajakseen espoolaisen Jyrki Paajasen, 40. Hän toimii myös M-Team ry:n toiminnanjohtajana. Hän aloittaa tehtävissään 1.6.2021 nykyisen tehtävänhaltijan Päivi Wickströmin jäädessä eläkkeelle.

Paajanen siirtyy M-Teamiin Kisakallion urheiluopistolta, jossa hän on toiminut markkinointipäällikkönä. Hänellä on myös pitkä työhistoria Suomen Salibandyliitosta, missä hän toimi kymmenen vuoden ajan pääsarjojen kilpailutoiminnasta vastaavana, viimeisimpänä pääsarjapäällikkönä.

Jyrki Paajasella on monipuolinen koulutustausta Humanistisesta ammattikorkeakoulusta, Laajasalon opiston urheilutoimittajakoulusta, Helsingin markkinointi-instituutista, sekä Vierumäen urheiluopistolta.

Järjestäytyneeseen salibandytoimintaan hän on liittynyt vuonna 1995 ja toiminut mm. SSV:n ja SB Vantaan hallituksissa. Viimeiset kaksi vuotta hän on toiminut Salibandyliiton erotuomarivaliokunnassa. Valmennushistoriaa hänellä on reilut 20 vuotta ja hän on suorittanut myös salibandyn huippuvalmentajatutkinnon.

M-Team Halli Oy:n hallituksen puheenjohtaja Vesa Itkonen kertoo seulan tehtävään olleen tarkka.

– Jyrki valikoitui tehtävään yllättävänkin laajasta hakijajoukosta. Hän tuntee salibandyn monipuolisesti niin liitto-, seura- kuin yksittäisten toimijoidenkin näkökulmasta ja näen, että hän hyvin tiedostaa näiden haasteet ja tarpeet, Itkonen summaa.

M-Team ry:n hallituksen puheenjohtaja Ursula Snellman on innokkaan odottavainen uuden toiminnanjohtajan aloittaessa työnsä.

– Odotukset ovat todella positiiviset! Jyrkillä on kokonaisvaltainen vankka kokemus ja osaaminen urheiluseuratoiminnasta ja sen johtamisesta.

– Jyrki on kokenut viestinnän, markkinoinnin, monimediaisen sisällöntuotannon ja tapahtumajärjestämisen ammattilainen. On hienoa päästä työskentelemään ja viemään seuraa eteenpäin Jyrkin johdolla, Snellman kertoo.

Kesäkuussa aloittava toimitusjohtaja / toiminnanjohtaja kertoo itse paikan vaihdon johtavan juurensa lajirakkaudesta, sekä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta perinteikkään seuran edelleen kehittämisessä.

– Salibandy on ollut koko ikäni itselleni se päälaji. Viimeiset reilut pari vuotta olen saanut etuoikeuden tutustua aitiopaikalta myös muihin lajeihin Kisakallion markkinointipäällikkönä, sekä verkostoitua upeiden urheilun tekijöiden kanssa yli lajirajojen. Olen todella kiitollinen Kisakalliolle menneistä vuosista, Paajanen kiittää.

– Samalla odotan innolla, että pääsen täysipäiväisesti kehittämään M-Teamin toimintaa. Seuran toiminta on jo nyt laadukasta ja kasvatuksellista, mutta ajan mukana eläminen, etenkin tässä haastavassa koronatilanteessa heittää jatkuvasti haasteita toiminnalle.

– Lisäksi uskon, että omalla osaamisellani pysymme jatkossa viestimään entistä paremmin niin sisäisesti kuin ulkoisestikin, kuinka siisti laji tämä salibandy on niin harraste- kuin kilpaurheilunakin, Paajanen päättää.