Karjalainen, Sivula ja Merikukka M-Teamin vahvuuteen

Helsinkiläinen M-Team on vahvistanut tulevan kauden Divarijoukkuettaan kolmella uudella pelaajalla. Sinipaidat päälleen pukevat Teemu Karjalainen (Blackbirds), Vesa Sivula (O2-Jkl) ja Niko Merikukka (Rangers).

Teemu Karjalainen oli menneellä kaudella vajaana pelatussa Suomisarjassa keravalaisen Blackbirdsin tehokkain pelaaja summaten seitsemään runkosarjan peliin tehot 4+8=12. Karjalaisella on aiemmilta kausilta kokemusta Divarista mm. Loviisan Torin ja HIFK:n paidoista.

– Tiesin että Tiimillä kilpailukykyinen joukkue ja halu takaisin liigatasolle. Odotuksina on ansaita paikka pelaavassa kokoonpanossa ja sitä kautta tuoda omia vahvuuksia kentälle, Karjalainen maalaa.

Puolustajat Vesa Sivula ja Niko Merikukka tuovat M-Teamin takalinjoille ennen kaikkea raamikkuutta, mutta myös vahvaa pallollista osaamista.

– Näiden uusien pelaajien myötä takalinjoille saadaan liki 300kg pihviä, niin molemmille pakin paikoille kuin sentteriosastolle, päävalmentaja Teemu Kalinainen täräyttää.

– Odotan, että herrojen vahvuudet realisoituvat viikoittaisessa harjoittelussa kehittävinä muulle ryhmälle ja kaudella haasteena vastustajille. Nämä pelaajat ovat sosiaalisia ja urheilullisia sekä nöyrästi tavoittelemassa rooliaan ryhmän sisällä ja katsojien silmissä, Kalinainen kertoo.

Rangersista M-Teamiin siirtyvä Niko Merikukka odottaa kaikinpuolin onnistunutta kautta.

– Koin että nyt on aika uudelle alulle sählyn pelaamisen suhteen. Kokeilla jotain uutta. Tiimi tuntui luontevalta vaihtoehdolta, hyvä joukkue ja hienot puitteet, Merikukka kertoo.

Vesa Sivula on edustanut jyväskyläläistä O2-Jyväskylää Divarissa kaudesta 2017-2018 lähtien yhteensä 67 ottelun verran. Viime kausi jäi mieheltä kokonaan väliin Helsinkiin muuton myötä ja nyt menohalut ovat M-Teamiin siirtymisen myötä tapissaan.

– Odotukset ovat korkealla, että tulisi ehjä kausi joukkueelle, itselle ja koko sarjalle. Joukkueessa on paljon nuorta taitoa ja odotankin joukkueelta raikasta aktiivista salibandya, Sivula kuvailee.

– Tiimistä olin kuullut pelkkää hyvää ja joukkue vaikutti muutaman pelin nähneenä laadukkaalta ja halukkaalta menestymään. Näkemykset ovat osuneet oikeaan ja mukava on ollut päästä remmiin mukaan!