Kauden onnistujia palkittiin kauden päättäjäisissä

M-Teamin kauden päättäjäisiä päästiin juhlistamaan eilen yhdessä useamman vuoden tauon jälkeen. Lämminhenkisessä tapahtumassa kuultiin puheita, pelattiin perinteinen all-stars ottelu, sekä luonnollisesti palkittiin kauden aikana onnistuneita pelaajia ja seuratoimijoita.

Kauden päättäjäiset avasivat puheillaan seuran puheenjohtaja Ursula Snellman sekä toiminnanjohtaja Jyrki Paajanen. Pian puheiden jälkeen kentällä kohtasivat seuran joukkueista muodostetut M-Team Blue ja M-Team Red. Kummassakin joukkueessa pelasi 2-3 pelaajaa seuran jokaisesta joukkueesta. Tiukka peli päättyi punaisen joukkueen voittoon.

All-stars ottelun jälkeen siirryttiin palkintojen jakoon. Kaudella 2021-2022 palkittiin jokaisen joukkueen arvokkain pelaaja, eli MVP, sekä seurapalkinnoilla vuoden seuratoimija, valmentaja, joukkue, poikajuniori D-F-junioreista, poikajuniori A-C-junioreista, sekä vuoden aikuispelaaja. Tilaisuudessa jaettiin myös M-Team trophy nro 16 pitkäjänteisestä työstä M-Teamin eteen.

MVP-PALKINNOT:

ROI KILPIKIVI, P9
Lahjakas maalivahti. Aina kohtelias ja ystävällinen muita pelaajia kohtaan, joukkuepelaaja, joka nousee tarvittaessa tähtipelaajan rooliin torjumaan mahdottomatkin tilanteet joukkueen eduksi.

LEEVI LAINE, P10
Huima kehitys, pärjää kaksi vuotta vanhempien ryhmässä. Tekee aina asiat täysillä oli sitten harjoitukset tai peli. Ottaa muut joukkuekaverit huomioon.

DAMIR KAADER, P11
Joukkueen maalivahtina Damir on omalla pelaamisellaan antanut joukkueelleen mahdollisuuden voittoon jokaisessa pelissä vastustajasta ja sarjatasosta riippumatta. Torjuntoja peleissä on tullut kymmeniä per ottelu ja joukkoon mahtuu useita torjuttuja läpiajojakin. On kerännyt kauden aikana myös useita syöttöpisteitä hyvällä heittokädellään ja pelisilmällään.

Damir on käynyt ahkerasti niin joukkueen treeneissä kuin seuran maalivahtitreeneissäkin ja kehitys kauden aikana on ollut uskomattoman hienoa. Damir on joukkueen puolustuksen todellinen viimeinen lukko ohjaten puolustajia, ja ajoittain myös tuomaria, rohkeasti omalta tontiltaan kypärän alta.

JOSUA ENESTAM, P12
Tämä tuulennopea laituri osaa tehdä maaleja ja syöttää niitä. Josua on aktiivinen pelaaja sekä hyökkäys- että puolustuspäässä.Kaukalon ulkopuolella hän on mitä parhain joukkuepelaaja ja kaikkien kaveri – siis erittäin tärkeä pelaaja koko joukkueelle.

AMOS MÖLLER, P13
Ami on pallotaitava, monipuolinen pelaaja. Hän on maaliahne hyökkääjä, joka riistää palloja niin puolustus- kuin hyökkäyspäässäkin, omaten lisäksi laukaisu- ja syöttötaidon, sekä loistavan pelikäsityksen. Vuotta vanhemmissa pelaava Ami haastaa pelitilanteissa hyvin, eikä kumartele vanhempiakaan vastustajia. Amos on ikäluokan timantti, aloittaen Maajoukkuetie- polun tänä keväänä.

LUKAS LOITTO, P14
Esimerkin ruumiillistuma. Ei anna pelitilanteissa tuumaakaan periksi, vaan pelaa jokaisen tilanteen aina täysillä ja loppuun saakka. Johtaa esimerkillään muita tekemään oman
parhaansa. Puolustuksen tukipilari. Tietää oman pelipaikkansa vaatimukset ja mahdollisuudet. Osaa aina liikkua tilanteen vaatimalla tavalla ja helpottaa tällä myös joukkuekavereiden
pelaamista.

Luotettava joukkuepelaaja. On aina paikalla ja aina valmiina. Tulee mukaan vapaaehtoisiin harjoituksiin ja on valmis myös tuuraamaan maalivahtia, jos sellaista treeneissä tarvitaan. Hyvä joukkuekaveri. Ei tee itsestään turhaa numeroa tai pidä itsestään tarpeettomasti ääntä. Uskaltaa kuitenkin sanoa oman mielipiteensä ja tuoda esiin näkemyksensä. Toimii aina tavalla, joka auttaa muita pelaajia ja valmentajia tekemään oman parhaansa.

LEEVI HOKKANEN, P16
Leevin kehityskaari maalivahtina on ollut huima. Leevi on tehnyt omatoimisesti töitä kehittymisen eteen, ollut mm. Ahkera fysiikkatreenaaja. Leevi on nostanut omalla tekemisellään treeneissä ja peleissä oman joukkueensa vaatimustasoa. Leevi on myös tarvittaessa ollut vanhemman ikäluokan mukana, jotta treenit ja pelit on voitu vetää.

OSKARI RAEKANNAS, P18
Joukkueen paras tehotilasto ja tasainen suorittaminen peleissä koko kauden ajalta.

ROOPE METSÄNOJA, P21
Roope on ainutlaatuinen persoona ja sekä joukkueelleen että seuran nuoremmille veskareille korvaamaton tukipylväs. Esimerkillinen ja tunnollinen harjoittelija, analyyttinen ja itseään jatkuvasti eteenpäin puskeva. Jatkuva kehittymisen himo vie Roopea takuuvarmasti kohti korkeita tavoitteitaan.

Roope ei tee itsestään numeroa, valmis joustamaan ja auttamaan muita kun tarvitaan. Erinomainen joukkuepelaaja ja valmis kantamaan vastuuta. Roope johtaa esimerkillään muita ja kantaa tarvittaessa vaikka koko joukkuetta leveillä harteillaan.

JOONAS KOSTIAINEN, M-Team United
Joonas on ennen kaikkea Smurffien näköinen pelaaja. Aina paikalla, iloisella tuulella, tsemppaa muita ja koko joukkuetta sekä hoitaa roolinsa kentällä ja sen ulkopuolella moitteettomasti. Pelaa aina täysillä, jättää kentälle kaiken. Tuli uutena tällä kaudella joukkueeseen ja otti heti paikkansa, teki myös aimo kasan pisteitä ml. tärkeitä maaleja. Voitti joukkueen sisäisen maalipörssin ja oli myös koko sarjan pistepörssin kakkonen.

MIKKO LEVÄNEN, Miesten edustusjoukkue
Mikko Levänen on pelaaja, jonka pyyteetön vaatimattomuus korostuu kentällä ja sen ulkopuolella. Mailan lisäksi tämän uskomattoman pelaajan toiveena on ainoastaan puuvillainen treenipaita ja muovipussi, jossa sitä kantaa. Läpeensä vilpittömän ja viattoman hymynsä saattelemana Lämy on johtanut tälläkin kaudella juonikkaasti omaa orkesteriaan. Työ on ollut tuloksekasta. Mikko Levänen löytyy koko Divarin runkosarjan pistepörssin sijalta neljä.

SEURAPALKINNOT:

Vuoden poikajuniori D-F -juniorit
REMI HEIKKERI, P12
Tämä pelaaja on kaksi vuotta ikäluokkaansa vanhemmissa junioreissa pelaava pallotaituri, jonka tekninen suoritus sekä pelikäsitys ovat poikkeuksellisen kypsät. Hän on pelaaja, jonka
voitontahto ja periksiantamattomuus kantavat koko joukkuetta parhaimpiin suorituksiin. Hän on isojen pelien pelaaja!

Vuoden poikajuniori A-C -juniorit
JOONA HOKKANEN, P18
Tälle pelaajalle mikään sarjataso ei tuntunut olevan liian vaikea tällä kaudella ja hän nousikin kauden aikana P18-joukkueesta edustusjoukkueen runkopelaajaksi ja tuli lisäksi valituksi U19 maajoukkueleirille. Tämä pelajaaja on maalintekijä, jonka sitoutuneisuus ja voitontahto ovat timanttista luokkaa. Käsittämättömät 80 maalia kolmessa eri valtakunnallisessa sarjassa kirjoitetaan Tiimin historiaan.

Vuoden miespelaaja
EETU SORVALI, miesten edustusjoukkue
Tämän pelaajan laadukas työskentely näkyy sekä hyökkäys- että puolustuspään pelaamisessa. Hän tuottaa maaleja ja puolustaa äärimmäisellä tinkimättömyydellä. Tarkemmassa kuvassa tämän pelaajan henkilökohtainen laadunvalvonta kaikessa tekemisessä on äärimmäisen korkealla tasolla peleissä ja treeneissä. Se on sitä marraskuun tiistai-illan treenien alkulämmöissä tai huhtikuun pleijareiden ratkaisupelin viimeisellä minuutilla. Tämä pelaaja tuo sellaista laatua ja esimerkillistä toimintaa koko ryhmän tekemiseen, että on ilo ja ylpeys työskennellä tämän herran kanssa.

Vuoden valmentaja
JUSSI SUTINEN, maalivahtivalmentaja
Vuoden valmentaja on sitoutunut, pitäjänteistä ja laadukasta työtä tekevä ammattilainen, joka on tuottanut M-Teamin maalivahtipolulle erinomaisia veskareita seuran pienimmistä edustusjoukkueeseen asti. Hän on tehnyt äärimmäisen loistavaa työtä maalivahtien kehittymisen eteen kuluvan kauden aikana.

Tiimin joukkueissa halutaan olla maalivahti ja Tiimiin pyrkii runsaasti maalivahteja, koska hyvä sana hyvän valmentajan työstä kiirii. Jokainen veska saa yksilötason ohjausta ja eväitä
oman pelin kehittämiseen. Kehitystä onkin tullut poikkeuksellisen laajalla rintamalla. Huomionarvoista vuoden valmentajan työskentelyssä on hänen fantastinen heittäytymisensä ja aktiivisuutensa tehtävän hoitamisessa.

Vuoden seuratoimija, eli Hanski-pysti
ANDREAS HÄGG
Vuoden Hanski-pystin saaja on vastuuntuntoinen ja rauhallinen, pelaajien suuresti pitämä ja arvostama valmentaja. Hän on tehnyt jo useita vuosia pyyteetöntä ja laadukasta työtä Tiimin
joukkueiden taustalla. Hän on liikunta-alan koulutustaustansakin ansiosta asioihin paneutuva ja osaava valmentaja, joka lisäksi mahdollistaa myös ruotsia äidinkielenä puhuvien pelaajien
oman äidinkielen käytön harrastuksessa.

Vuoden joukkue
P12
Tämä joukkue nousi omassa ikäluokassaan vaikeuksien kautta voittoon ja todella huikean kehityskaaren päätteeksi aluelopputurnauksen hopeasijalle, ollen koko seuran parhaiten
menestynyt joukkue. Joukkue on tehnyt pitkäjänteistä työtä jo usean vuoden ajan. Tällä kaudella taitojen karttuminen, varmuuden löytäminen ja voittamiseen oppiminen siivittivät joukkueen
murtautumaan aivan ikäluokkansa korkeimmalle tasolle. Kevään turnausvoitot ylimmän kilpatason mittelöissä kruunasivat kauden.

M-Team trophy nro: 16 pitkäjänteisestä työstä M-Teamin eteen
ANTTONI HEIKURA
Tämä mies on käytännössä Smurffit. Hän on valmentaja, pelaaja ja joukkueenjohtaja, joka hoitaa kaikki joukkueen asiat huippulaadukkaasti ja tinkimättä, seuran ja joukkueen arvoja kunnioittaen. M-Team Trophyn saaja sitoutuu täysillä joukkueeseensa ja huolehtii sen jokaisen pelaajan hyvinvoinnista. Hän kehittää sekä joukkuetta ewttä yksilöitä, sekä auttaa joukkuetta pelaamaan paljon sompana kuin yksilöiden summa.

Tämä arvostettu seuratoimija on tehnyt merkittävän työn aiemmin juniorivalmentajana ja auttaa nyt psyykkisen valmennuksen kouluttautumisellaan kaikkia Tiimiläisiä valmentajista pelaajiin. Valtavan pitkäjänteinen ja upea työ todella ansaitsee koko seuran kunnioituksen ja huomion!