Kauden Päättäjäiset keräsi Tiimin yhteen!

M-Team kokoontui juhlistamaan kauden päätöstä Rusan M-Team Areenalle.Lämminhenkisessä tapahtumassa pelattiin perinteinen All Stars -ottelu, sekä palkittiin kauden aikana onnistuneita pelaajia ja seuratoimijoita.

 

Kauden päättäjäiset avasivat  seuran puheenjohtaja Ursula Snellman. Pian kauden tapahtumat koonneen puheen jälkeen kentällä kohtasivat M-Team Blue valmentajanaan Teemu Kalinainen ja M-Team Red Mikko Rantaniemen luotsaamana. Joukkueet oli muodostettu niin, että seuran kaikki joukkueet olivat edustettuina.  Tiukka peli päättyi M-Team Bluen voittoon, kun se viimeisteli ottelun sinetiksi neljännen osumansa tyhjään maaliin.

All Stars -ottelun jälkeen siirryttiin palkintojen jakoon. Kaudella 2022-2023 palkittiin jokaisen joukkueen MVP, sekä seurapalkinnoilla vuoden seuratoimija, valmentaja, joukkue, nuorempi ja vanhempi poikajuniori, sekä vuoden aikuispelaaja. Tilaisuudessa jaettiin myös M-Team Trophy tunnustuksena pitkäjänteisestä työstä M-Teamin eteen.

M-Team P9 MVP Ivvár Niillas Lokki

Todellinen taistelija ja tsemppari kaikissa rooleissa. Kannustaa, pumppaa henkeä kavereihin ja on esimerkillinen urheilija myös tappion sattuessa.

M-Team P10 MVP Noel Ruokomäki

Ahkera harjoittelija. Aina treeneissä, aina ensimmäisten joukossa, kova halu oppia kaikki asiat. Pelaa kaikki tilanteet loppuun. Huomioi muut ja on käytökseltään aina esimerkillinen. 

M-Team P11 MVP Eetu Rantaniemi

Kehitys on ollut tällä kaudella huimaa ja tuonut joukkueeseen tervettä kilpailua maalivahdin paikalle. Kauden aikana pelannut kolmessa sarjassa ja saanut jopa ensimmäisen nollapelin vyölleen. Joukkueen selkäranka joka ei katkea.

M-Team P12 MVP Eino Halonen

Eino on pallovarma pelaaja, jonka taidot ja itseluottamus noussut käsi kädessä kauden edetessä. Valmennus voi luottavaisena laittaa Einon mille pelipaikalle tahansa tietäen että Eino ei petä.

M-Team P13 MVP  Otto Savunen

Otto on osoittanut vahvaa sitoutumista toimintaan, ottanut isoja kehitysaskeleita salibandyssa ja joukkueen tärkeänä pelaajana ja ennen kaikkea osoittanut esimerkillistä toimintaa niin harjoituksissa, peleissä kuin myös kentän ulkopuolella.

M-Team P14 MVP Jaakko Pesola

Joukkueen herrasmies pelaaja ja alakerran lukko, hirmuinen laukaus ja talven mittaan ottanut askelia ja vastuuta omasta harjoittelusta mutta myös osoittanut johtajuutta koko joukkuetta kohtaan kun kapteeni Anton on ollut pitkään poissa.

M-Team P15  MVP Aatos Mustaniemi 

Joukkueen kantava kivijalka,  yli 50 starttia tälle kaudelle, hirmuinen halu kehittyä ja harjoitella ja tulla paremmaksi. Valittiin P16 maajoukkuetie leirille.

M-Team P22 MVP Roope Metsänoja

Kahden joukkueen treenit treenannut ja  arjessa joukkueen esimerkillisin ja määrätietoisin pelaaja. Johti joukkueen SM-sarjanousuun torjuen aivan erinomaisesti läpi kauden.

M-Team Smurffit  MVP Olli Elonen

Salibandyssa on pelaajia, joiden taso määräytyy sen kautta kenen kanssa pelaavat ja sitten on pelaajia jotka tekee aina toisista ympärillään parempia. Olli Elonen on jälkimmäistä. Olli suoritti koko kauden aikana todella nousujohteisesti ja ratkaisi pelejä upeilla yksilösuorituksillaan ja pelinrakennuksellaan. Kentän ulkopuolella Olli on aina positiivinen, muita tsemppaava ja toimintaa kehittävä tekijä. Hän on smurffin ruumiillistuma. 

M-Team M1 MVP Niklas Niemi

Edustuksen luottopakki ja Tiimin sinisellä sydämellä varustettu pelaaja. Kelpaako Piste -podcastin myötä Tiimin brändiä nostanut ja runsaasti positiivista julkisuutta seuralle tuonut toiminta ansaitsee arvostuksen ja toimii toivottavasti esikuvana myös tuleville pelaajillemme 😀

M-Team Vuoden poikajuniori 2022-23, nuoremmat ikäluokat

P9 Hannes Teräväinen

Periksiantamattomalla taisteluasenteella ja aivan poikkeuksellisella synnynnäisellä peliälyllään hämmästyttää isompien joukossa tapahtumasta toiseen. On seuran yleisellä tasolla vielä piilossa, mutta nyt on hyvä hetki tuoda Hannes kaikkien tietoon!

M-Team Vuoden  poikajuniori 2022-23, vanhemmat ikäluokat

P22 Patrik Luoma

Patu on pelannut kaikki juniorivuodet Tiimissä, kantaen suurimman osan ajasta kapteenin nauhaa hihassa. Hän on pelaaja, jonka ympärille joukkue rakentuu. Pelaajana ei heikkouksia, aina paikalla ja aina tsemppaamassa muita. Jos juniorisarjoissa jaettaisiin herrasmiespalkinto, olisi Patu joka vuosi ehdokkaana. Puhutaan esimerkillisestä pelaajasta, joka osaa yhdistää korkealla tasolla pelaamisen ja arjessa pärjäämisen vuosi toisensa jälkeen.

M-Team Vuoden Miespelaaja 2022-23 

Smurffit Sampo Viitaharju 

Voitti joukkueen sisäisen pistepörssin selkeästi. Valloitti tällä kaudella myös Smurffien all time pistepörssissä kärkisijan. Yli 200 ottelua samassa joukkueessa kertoo puhtaansinisestä Tiimisydämestä.

Sampo tekee pörsseilyn lisäksi kentällä aina älyttömän määrän töitä.Kertaakaan ei ole peli jäänyt välistä fysiikan pettäessä, vaan työtä tehdään pelien ja treenien ulkopuolella säännöllisesti niin, että kuntosali on kuin toinen koti.

M-Team kauden 22-23 joukkue 

M-Team P22 

Nousu divarista sm-sarjaan ja aina playoff-karsintoihin asti. Tekee kovasti töitä ja on valmis auttamaan myös  muita joukkueita tarpeen ja seuran edun vaatiessa.

M-Team kauden 22-23 valmentaja

M-Team P11-P12 Mikko Rantaniemi 

Kahdesta ikäluokasta yhdistetyn joukkueen menestyksekäs joukkuehengen luominen. P12 Alemman Haastajajoukkueen nostaminen sarjatasoa ylemmäs syyskaudella ja saman joukkueen pelitavan muuttaminen 4vs4:sta 5vs5:een muutamassa viikossa kesken sarjakauden. P12 Ylemmän haastajasarjan aluemestaruus.

M-Team kauden 22-23 seuratoimija

P11-P12 Tomi Marttila

Kahdesta ikäluokasta koostuvan, n.50 pelaajan joukkueen manageeraaminen ja viestintä lähes 100 vanhemmalla on hoitunut enemmän kuin mallikelpoisesti. Valmentajat ovat voineet keskittyä pelaajiin, kun jojo on pitänyt huolen vanhemmista. Osoittaa todellista omistautumista, kun jojo viestii joukkueen kiireellisistä asioista jopa juhlapyhinä tarpeen pakottaessa!

M-Team trophy 

Antti Niska 

Valmennuspäällikkö on toiminut jo vuosia seurassa, auttaen  aina pyyteettömästi kaikkia joukkueita. On aina paikalla, tekee todella pitkää päivää ja jaksaa jutella ja kuunnella, sekä pohtia salibandya myös oman roolin ulkopuolella.

M-Team onnittelee kaikkia palkittuja ja toivottaa koko Tiimille oikein hyvää ja rentouttavaa kesää!

Kuvat Kauden Päättäjäisistä