LIPONEN, RANTANEN JA SALMINEN M-TEAMIIN

M-Team on tehnyt pelaajasopimuksen kolmen uuden pelaajan kanssa: Saku Liponen siirtyy M-Teamiin EräViikingeistä, Jiri Rantanen Westend Indiansista  ja Sami Salminen Blackbirdsista.

Saku Liponen on 1999 ikäluokkaa edustava Happeen kasvatti. Päättyneellä kaudella sentterin paikalta operoiva pelaaja edusti EräViikinkejä F-liigassa 30 ottelussa, tehoin 4+1. M-Teamin Liponen näkee hyväksi stepiksi omalla uralla: “ Haen lisää vastuuta ja kehitystä omalle pelaajauralle. Nälkää on, ja tavoitteena onkin tuloksekas ja ehjä kausi”, summaa Liponen tulevaa kautta.

                                                                                               Kuva: Harstad IBK

 

Jiri Rantanen on edustanut Westend Indiansia viimeiset neljä kautta. Monipuolinen, 2002 syntynyt  taitopelaaja operoi sekä hyökkääjän että puolustajan paikalla. Tilille on kertynyt juniorisarjoista Sm-mitaleja, viimeisimpänä P22-sarjan Suomen mestaruus päättyneellä kaudella. 38 ottelussa Rantanen merkkautti itselleen 25 tehopistettä ( 12+13).

M-Teamiin siirtymisen Rantanen näkee hyvänä mahdollisuutena salibandyuralla etenemisessä. Tavoitteena on pelata täysipainoinen kausi P22- joukkueessa, sekä murtautua edustusjoukkueen rinkiin, kehittyen kokonaisvaltaisesti kohti pääsarjoja. Sopimus on mallia 1+1.

Sami Salminen on edustanut viimeiset seitsemän vuotta Blackbirdsiä. Laituri pelasi kaudella 22-23 Suomisarjaa, voittaen joukkueen sisäisen pistepörssin kauden 18 ottelussa tehoin 21+7. M-Teamiin siirtymistä Salminen perustelee seuran hyvällä maineella niin pelaajakehittymisen kuin toimintatapojen puolesta: “Olen kuullut seuran toimintatavoista tosi paljon hyvää. Tavoitteena on nähdä mihin saakka rahkeet riittävät pääsarjatasolla”. Joukkueeseen siirtymistä vauhdittivat myös aiemmilta vuosilta tutut pelikaverit ja valmennus.

1994 syntynyt Salminen näkee uransa jatkuvan vielä pitkään. Tavoitteena on kokonaisvaltainen kehittyminen pelaajana ja toiminta lajin parissa pelaamisen lisäksi juniorivalmennuksen puolella. Myös sveitsiläistä Unihockey Mittelandia urallaan edustanut pelaaja ei sulje pois ulkomaan kenttiäkään tulevaisuudessa. 

 

                                                                                                                                                Kuva: Jarmo Koskela

M-Team toivottaa pelaajat lämpimästi tervetulleiksi Tiimiin!