M-Team ja Vierumäki aloittavat yhteistyön

M-Team ja Vierumäki ovat solmineet kolme vuotisen yhteistyösopimuksen. Yhteistyö on merkittävässä osassa M-Teamin valmennuslinjassa ja pelaajapolussa tuoden entisestään lisää laatua seuran urheilutoimintaan.

M-Teamin valmennuspäällikkö Antti Niska tervehtii kumppanuutta ilolla, erityisesti salibandyn Vierumäki Akatemiaa, johon M-Team osallistuu tulevalla kaudella P15 ja P14 joukkueilla.

Hienoa päästä osaksi Vierumäki Akatemiaa! Tämä tulee konkreettisesti näkymään kausi- ja jaksosuunnittelussa osana arkea. Peliprosessi, sosiaalisten taitojen prosessi, fysiikka harjoittelun prosessi, sekä kasvu kohti tavoitteellista urheilua. Kokonaisvaltainen paketti, mistä riittää oppia vielä pitkälle elämässä, Niska kuvailee.

Vierumäki tarjoaa M-Teamin joukkueille laadukkaita palveluitaan aina leireistä testauksiin ja koulutuksiin.

Yksi tärkeimmistä arvoistamme on laadukkuus. Yhteistyöllä on olennainen rooli seuran valmennuksen ohjelmoinnissa. Ensinnäkin että tiettyyn ikävaiheeseen tultaessa joukkueet saavat samaa palvelua ja pystymme tuottamaan pelaajistoa, mikä on käynyt saman kokonaisvaltaisen koulun; joukkueet ovat tietyllä tavalla yhtenäisiä ja ymmärtävät samoja isoja kokonaisuuksia, niin lajitaidollisesti, fyysisen kasvun suhteen kuin psyykkisen kasvun suhteen.

Niska pitää urheilijoiden säännöllistä testaamista tärkeänä sen antaessa dataa nuoren urheilijan kehityksestä, tuoden motivaatiota arjen tekemiseen. Testaus antaa palautetta myös valmentajille todentamaan, onko joukkue harjoitellut tarpeeksi ja oikein.

Vierumäellä pystymme kouluttamaan valmentajiamme, verkostoitumaan, sekä tulemaan tiiviimmäksi yhteisöksi. Urheiluopiston palveluita tullaan käyttämään, niin kilpakauden valmistautumiseen kuin kauden yhteenvetoon. Urheiluopiston ympäristöstä tulee siis osa kauden läpivientiä kautta linjan. Tavoitteena tuottaa laadukkaita joukkueita, pelaajia ja ihmisiä. Ihmisiä, joille liikunta- ja urheilu on tärkeä osa elämää, sekä pelaajia jotka ovat käyneet M-Teamin pelaajapolun, Niska päättää.

Myös Vierumäen salibandyn lajipäällikkö Vesa Vasarainen on iloissaan alkavasta kumppanuudesta.

Olen todella iloinen yhteistyösopimuksestamme! Pystymme tukemaan seuran pelaajia, valmentajia ja toimihenkilöitä jatkossa erilaisilla tapahtumilla ja koulutuksilla. Odotan innolla tulevia seura- ja toimihenkilöpäiviä. Salibandyakatemian kautta pystymme tuomaan paljon laatua ja lisää energiaa pelaajien ja valmentajien arkeen. Kehitetään yhdessä urheilijaelämä elämäntapaa ja entistä parempia salibandyn pelaajia, Vasarainen kertoo ja jatkaa kertomalla uusiutuneen Vierumäen soveltuvuudesta erityisesti salibandyn tarpeisiin.

– Vierumäellä panostetaan salibandyyn. Urheiluhallin lattia on edelleen vain muutaman vuoden vanha ja Areenan lattiapinnat uusittiin pari kuukautta sitten. Meillä on myös uusi hotelli ja ravintola, joten olemme valmiit palvelemaan M-Teamilaisia vahvalla laadulla heti sopimuksen alusta alkaen, Vasarainen päättää.

Haku M-Teamin Vierumäki Akatemiaan osallistuviin P15 ja P14 joukkueisiin on käynnissä.
Tiedustelut: Antti Niska, p. 044 525 5315, antti.niska@m-team.fi