M-Team jatkosopimuksiin nuorten maajoukkuepelaajien kanssa

Helsinkiläisen M-Teamin 18-vuotiaat maajoukkuepelaajat Joona Hokkanen ja Pietari Porttikivi käyttivät optionsa ja jatkavat M-Teamin riveissä kaudella 2023-24. Myös saman ikäluokan Jaani Kälkäinen solmi kaksivuotisen jatkosopimuksen M-Teamiin.

Porttikivi ja Hokkanen ovat M-Teamin omia kasvatteja. Kuluvalla kaudella rightin puolelta pelaavat taiturit ovat vakiinnuttaneet paikkansa kokoonpanossa. Kälkäinen puolestaan siirtyi pääsarjatasolle M-Teamiin keravalaisesta Blackbirdsista. Kolmikon hyvät otteet pelikentillä palkittiin jatkosopimuksilla. 

Jaani Kälkäisen jatkohaluihin vaikutti treenien laatu: Jatkan todella mielelläni M-Teamissa. Tavoitteena on vakiinnuttaa paikka pelaavassa kokoonpanossa. Erityisesti  edustuksen yhteisöllisyys ja treenien kova taso painoivat vaakakupissa. Uskon että  seuran tarjoama kokonaisuus palvelee kehittymistäni tässä vaiheessa parhaiten.

 

Pietari Porttikivi pohti jatkoaan yhteisöllisyyden ja seuraan kuulumisen kautta: Tiimi on ollut aina itselle kuin toinen koti ja täällä on monia hyviä ystäviä. Haluan kehittyä kokonaisvaltaisessa pelaamisessa ja tehokkuudessa. Tavoitteena on nyt keväällä U19- kisat. Pitkällä tähtäimellä näen että Tiimissä on se positiivinen ympäristö, joka tukee pelaajan kehittymistä omaan parhaaseen.

Joona Hokkanen summasi jatkosopimusta näin: Olen pelannut aina Tiimissä. Valmentajat ovat olleet aina loistavat, samoin joukkuehenki. Tiimi ja Rusa on aina tuntunut oikealta paikalta pelata. Tiimi antaa aivan ensiluokkaiset puitteet treenaamiselle kohti F-Liigaa, jossa toivottavasti pian pelataan

M-Teamin edustusjoukkueen päävalmentaja Teemu Kalinainen oli tyytyväinen jatkosopimuksiin: Edustusjoukkueen rinnalla seuran iso tavoite on viedä eteenpäin seuraavaa pelaajasukupolvea. Hokkanen, Porttikivi ja Kälkäinen edustavat seuran arvoja ja tulevat olemaan isossa roolissa tulevina kausina.