M-Team julkaisi ison nipun jatkosopimuksia – ”taitava, järkevä ja sitkeä ryhmä”

Divarikauteen 2021-2022 vahvasti katseet kääntänyt helsinkiläinen M-Team on julkaissut viime kauden ratkaisupelaajiensa jatkosopimukset tyylikkään videon muodossa. Päävalmentaja Teemu Kalinaisen mukaan pelaajia haetaan enää muutamiin rooleihin.

Menneellä kaudella Divarin runkosarjassa tehot 23+19 summannut Eetu Erkkilä oli varsin tyytyväinen joukkueen viime kauteen, mutta putoaminen puolivälierissä Karhuja vastaan jätti hurjasti nälkää ensi kauden menestyksen rakentamiselle.

– Omasta mielestä kausi sujui oikein mainiosti. Rooli edellisiin kausiin oli hiukan erilainen mutta peli kulki mieluisasti. Luottavaisin mielin lähdetään ensi kauteen. Joukkueesta löytyy vielä paljon käyttämätöntä potentiaalia niin hauska nähdä ketkä nousevat tulevan kauden vastuunkantajaksi, Erkkilä kertoo.

Erkkilä viihtyy M-Teamissa mainoisti ja nostaa ratkaisevaksi tekijäksi varsin tärkeän asian.

– Pelaajalähtöisyys kaikessa tekemisessä. On sitten kyse pelireissun ruokailusta tavallisiin tiistain treeneihin niin meitä pelaajia ja meidän toiveitamme kuunnellaan, Erkkilä kiittää.

M-Team julkaisi valmentajiensa Teemu Kalinaisen ja Junnu Karesolan sopimukset pari viikkoa takaperin. Päävalmentaja Kalinainen odottaa innolla tulevaa kautta, johon lähdetään edellistä paremmista lähtökohdista.

– Työtä on tehty viikoittain kauden päättymisen jälkeen. Tilanne on parempi kuin vuosi sitten. Rajoitukset toki rajoittavat edelleen esim. avoimien treenien pitämistä.

– Joukkueen runko on nyt kasassa ja enää haetaan pelaajia muutamiin rooleihin. Neuvotteluja näiden täyttämiseksi on käynnissä. Tavoite on saada kasaan taitava, järkevä ja sitkeä ryhmä, Kalinainen kuvailee.

Nyt julkaistut jatkosopimukset ovat Niklas Niemi, Eetu Erkkilä, Ville Rautakoura, Marcel Straubhaar, Aki Mäkinen, Max Syrjälä, Kaidu Valjakka ja Jesse Jokelainen.