M-TEAM MIESTEN DIVARIJOUKKUE HAKEE JOUKKUEENJOHTAJAHARJOITTELIJAA, SEKÄ KOTIOTTELUHUOLTAJAA

Onko organisointi ja miljoonien asioiden saattaminen järjestykseen sinulle intohimo? Oletko sinä tai oletko kaverin kanssa aina halunnut päästä huippusalibandyn ytimeen?

Nyt tähän on erinomainen mahdollisuus, sillä M-Team miesten Divarijoukkue etsii sekä kasvavaa kykyä joukkueenjohtajan pestiin, että kotiotteluhuoltajaa Ruskeasuolle.

M-Team on yhteisöllinen seura, jossa todella viihdytään. Tuu M-Teamiin!

HUOLTAJA  HAE TÄSTÄ

JOUKKUEENJOHTAJA HAE TÄSTÄ

 

JOUKKUEENJOHTAJA

Osaava joukkueenjohtaja on koko joukkueen toiminnan perusta. Pääsarjatasolla pelaavan joukkueen kausi rakentuu lukuisista pienistä palasista, joista jokainen on tehtävä oikeaan aikaan ja oikealla tavalla. 

Haluaisitko päästä näkemään ja oppimaan, mitä joukkueen pyörittäminen itse asiassa vaatii?  Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kokeneen jojon työpariksi, harjoittelemaan rauhassa tehtäviä ilman painavaa tulosvastuuta kaiken onnistumisesta. 

 

HUOLTAJA

Joukkueen huoltajalla on tärkeä tehtävä huolehtia, että pelaajien ravinto- ja nestehuolto toimii läpi ottelun.

Hommia ei tarvitse joukkueessa tehdä yksin vaan taustaryhmänä on mukava tiimi, joka auttaa toinen toisiaan tilanteen vaatiessa.

Huoltajalta odotamme sitoutumista etukäteen sovitulla panoksella joukkueen kotiotteluihin. Mikäli tehtävässä toimii useampi henkilö on  tapahtumia mahdollisuus myös jakaa henkilöiden kesken. Kotiotteluita on runkosarjassa 13. Tähän päälle tulevat harjoitusottelut kauden alla, sekä mahdolliset jatko-ottelut keväällä.

 

EDUT JA OLOSUHTEET

Tehtävistä emme maksa palkkaa, mutta aiheutuneista matkustus- tai muista kustannuksista saat pientä hyvitystä. Lisäksi saat joukkueelta varusteet, veloituksettoman kuntosalioikeuden, sekä erinomaisen harrastuksen! Toimintaympäristömme on Ruskeasuon upea kotihallimme.

Täytämme tehtävät heti kun sopivat henkilöt ovat löytyneet. Tartu rohkeasti tilaisuuteen!

 

Lisätiedot:
M-Team M1 joukkueenjohtaja Ursula Snellman

ursula.snellman@m-team.fi

043-8249 039