M-Teamin edustusjoukkueen pelaajat kummivierailuilla juniorijoukkuiden treeneissä

Edustusjoukkueiden pelaajat ovat käyneet vierailemassa juniorijoukkueiden harjoituksissa. Pelaajat ovat tehneet itseään tutummiksi, kertoneet omasta harjoittelustaan, kannustaneet pelaajia ja kutsuneet junioreita edustusjoukkueiden otteluihin.

Kummipelaajien vierailut harjoituksissa ovat olleet todella odotettuja ja niistä on ammennettu paljon oppia myös junioreiden omaan harjoitteluun. Pelaajat itse kuvailivat vierailuja seuraavasti:

– On tosi kiva nähdä edustuksen pelaajia omissa harjoituksissa.
– Me toimitaan pallopoikina edustuksen otteluissa ja on tosi kiva jutella edustusjoukkueen pelaajille.
-Heiltä on saanut paljon tsemppiä siihen, että olisi itsekin tulevaisuudessa yhtä hyvä pelaaja.
– Parasta vierailuissa on motivaation saaminen harjoitteluun. Tuntuu kivalta, kun kummipelaajat kannustaa ja kehuu. He näyttivät myös hienoja taitoja.

Myös joukkueiden valmentajat ovat olleet tyytyväisiä edustusjoukkueen pelaajien panokseen harjoituksissa. Heillä on suuri merkitys junioreiden omaan innostukseen ja motivaation kehittyä ja harjoitella ahkerasti.

Kummipelaajien aito kiinnostus näkyy ja välittyy junioreille, innostaen ja kannustaen omaa kehityspolkuakin ajatellen. Nuorille pelaajille on tärkeää, että kummipelaajat näkyvät ja osallistuvat junnujen toimintaan.

– Kummipelaajien vierailu innostaa poikia ja toimii esikuvana. Se myös lisää ymmärrystä siitä, että olemme samaa yhteistä M-Team-perhettä.
– On hienoa tavata edustuksen pelaajat. He lisää poikien motivaatiota kehittyä hyväksi pelaajaksi.
– Toiminta tuo paljon tsemppiä pojille!

M-Teamin arvona on yhteisöllisyys. Kummipelaaja-toiminta on ollut tähän asti kaikille positiivinen kokemus ja sillä on seurassa jo pitkät perinteet!