Straubhaar ja Pulkkinen jatkavat Tiimin maalilla

Inssi-Divarissa kaksi erinomaista kautta pelannut M-Team teki seuraavaa kautta  koskien merkittäviä jatkosopimuksia. Tiimi solmi tolppien välissä totutun varmasti torjuneiden Marcel Straubhaarin ja Sakari Pulkkisen kanssa sopimuksen myös kaudesta 2023-24!

 

Toiselle F-liigan karsintakierrokselle yltänyt M-Team jatkaa korkeimman sarjatason paikan hakemista myös tulevalla kaudella. 

Marcel Straubhaarin, 30, tuleva kausi on M-Teamissa jo seitemäs. Pääsarjatason otteluita on kertynyt 172 kappaletta ja niissä neljä syöttöpistettä. Sveitsissä hänen seurojaan ovat ehtineet olla UH BEO, Lausanne UC, Unihockey Tigers Langnau ja UHC Thun. Päättyneellä kaudella Straubhaarin torjuntaprosentti oli runkosarjassa 75 ja F-liigakarsinnoissa 77,21. Päästettyjen maalien keskiarvo oli runkosarjassa 5,21 ja F-liigakarsinnoissa 4,35. Runkosarjan 17 pelatussa ottelussa 12 päättyi voittoon ja karsinnoissa voittoja kertyi 3, seitsemästä pelatusta.

 

 

“I´m excited to continue with the team, regardless of the league we play. Happy to continue, also giving my experience forward to a rather young team.

The team itself and also everything around it is well organized. M-team supports to bring life and floorball easy together. I am very happy to be part of a great team and club!”

 

Sakari Pulkkinen, 25, siirtyi M-Teamiin juuri päättyneelle kaudelle EräViikingeistä 1+1 -sopimuksella. Kuluva kausi oli rikkonainen ja nyt lähdetäänkin hakemaan ehjää tuloksekasta kautta. Pulkkisella on pelattuja otteluita F-liigasta ja Inssi-Divarista yhteensä 140 ja näistä kerättynä yhteensä seitsemän syöttöpistettä, torjuntaprosentilla 71,04. Päästettyjä maaleja oli keskimäärin 5,04 / ottelu. 11 pelatusta ottelusta 8 päättyi voittoon. 

 

“Option lunastaminen oli omasta puolestani jo pidemmän aikaa itsestäänselvyys, ensi kauden sarjatasosta riippumatta. 

Viihdyn tosi hyvin Tiimissä.  Mut on otettu erittäin hyvin vastaan ja välillä tuntuu, kuin olisin pelannut Rusalla jo pidempäänkin!”

 

M-Team jatkaa valmistautumistaan seuraavaan kauteen. Uusia pelaajasopimuksia tullaan julkaisemaan tulevina viikkoina.