Miesten kakkosjoukkue M-Team United etsii uusia pelaajia

M-Team United eli tuttavallisemmin Smurffit etsii ensi kaudelle muutamia uusia vahvistuksia riveihinsä. Kulunut kausi sujui hieman ailahdellen Miesten 2-divisioonassa, syyskaudella peli oli todella hyvin uomissaan ja joukkue sarjataulukon kärkipaikoilla. Kevätkausi on sujunut hieman mollivoittoisemmin, muutama isompi loukkaantuminen ja pelien siirrot ovat aiheuttaneet todella paljon haasteita ja peleissä nähtiin valitettavan sekalaisia ja puolikkaita kokoonpanoja.

– Vaikka kautta onkin nyt vielä yksi peli jäljellä, on meille tullut jo kyselyitä joten laitamme virallisestikin haun päälle. Joukkueeseen mahtuu muutamia sopivalla asenteella varustettuja pelureita. Teemme asiat täysillä, tieteeseen perustuen, mutta positiivisuutta unohtamatta. Tästä lajista tulisi kuitenkin nauttia, kertoo joukkueen päävalmentaja Anttoni Heikura.

– Joukkueen tavoite on voittaa jokainen peli ja tekemistä kehitetään eteenpäin joka vuosi, tällä kaudella pääsimme pelillisesti lähemmäs sitä tasoa mitä olemme rakentaneet jo hetken ja valmiudet on jatkaa tästä yhä korkeammalle.

– Pelillinen identiteettimme rakentuu rohkeaan pelitapaan, jolla hallitsemme peliä. Elintärkeitä meille ovat joukkueemme arvot: avoimuus, muiden kunnioittaminen ja positiivisuus. Jokainen joukkueen jäsen on samanarvoinen, kenellekään ei luvata peliaikaa etukäteen vaan siitä taistellaan joka treeneissä. Valmennamme avoimella vuorovaikutuksella ja pyrimme keskustelemaan kaikista päätöksistä, Heikura jatkaa.

M-Team United eli miesten kakkosjoukkue treenaa ja pelaa kotipelinsä Ruskeasuon Arena Centerillä hyvissä olosuhteissa. Joukkue tekee yhteistyötä seuran muiden joukkueiden kanssa, mutta tavoitteena on kasata joka kaudelle oma runko, jota täydennetään tarvittaessa juniorijoukkueista tai miesten edustusjoukkueesta. Lisätietoja tryouteista ja itse joukkueesta saatte päävalmentaja Anttoni Heikuralta (anttoni.heikura@gmail.com).