REKRY: Harrastekoordinaattori

Helsingin M-Team ja Nurmijärven SB-Pro hakevat nyt joukkoihinsa kehittämisorientoitunutta harrastekoordinaattoria nykyisen toimenhaltijan siirtyessä SB-Pron toiminnanjohtajaksi.

Harrastekoordinaattori toimii tehtävässään molemmissa seuroissa yhteispalkkauksella. Työsuhde on kokoaikainen, kokonaistyöaika on 40 h /vk ja se sijoittuu sekä päivä-, että ilta-aikoihin, myös viikonlopuille.

Työnkuvaan kuuluu harrastetoiminnan kehittäminen, ohjaajien rekrytoiminen ja lähiesimiehenä toimiminen, ryhmien ohjaaminen ja leirien koordinointi.

Edellytämme taitavaa osaamista ja ryhmänhallintataitoja. Arvostamme lämmintä ja välittävää otetta ohjattaviin ryhmiin, järjestelmällisyyttä, sekä kokemusta liikuntaryhmien ohjaamisesta ja myös erityislasten kanssa toimimisesta. Työhön kuuluu ja sen menestyksekästä suorittamista edesauttaa selkeä ja säännöllinen viestintä vanhempiin ja muihin yhteistyötahoihin.

Odotamme hakijalta liikunta-alan koulutusta, kokemusta ohjaajana/valmentajana toimimisesta, nuhteetonta taustaa (valitun henkilön on esitettävä rikosrekisteriote), organisointikykyä, oma-aloitteisuutta, innostavaa otetta ja halua kehittyä ja kouluttautua. Salibandytausta ja/tai seuratyökokemus luetaan eduksi.

Tarjoamme:
– Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
– Organisaatioiden tuen ja opastuksen työhön
– Oman työpisteen ja työkalut
– Työterveydenhuollon

Toiminta tapahtuu useissa toimipisteissä: Ruskeasuon Arena Center Helsinki, Arkadia halli Klaukkala, Helsingin ja Nurmijärven alueiden koulut ja muut liikuntatilat.

Työaika jakautuu puoleksi Helsingin ja Nurmijärven välillä. Molempien paikkakuntien aluetuntemus on hakijalle eduksi.

Lisätietoja työstä: Paula Sojalahti, paula.sojalahti@sb-pro.fi, p. 040 683 4428

Hakemukset ansioluetteloineen 14.6.2021 mennessä: Jyrki Paajanen, jyrki.paajanen@m-team.fi