Ruskeasuon salibandyhalli

Seuran toiminta keskityy Ruskeasuon salibandyhalliin, joka on pääkaupunkiseudun parhaimpia salibandyn erikoishalleja.

Halli on toteutettu yhteistyössä Helsingin Liikuntaviraston, Urheiluseura M-Team ry:n ja Arena Centerin kanssa. M-Team Halli Oy on tehnyt käyttö- ja huoltopalveluiden hoitamisesta sopimuksen Arena Center Oy:n kanssa. Arena Center vastaa kahvilatoiminnasta sekä ProShopista.

Hallissa on 4 salibandykenttää, 2 sählykenttää, kuntosali sekä puku- ja pesutilat saunoineen. M-Teamilla on hallissa myös omat toimisto-, kokous- ja varastotilat.

Osoite: Nauvontie 3, 00280 Helsinki

HALLIN MAINOSTILOJEN  MYYNTI

Päivi Wickström: 050-4081501, paivi.wickstrom@m-team.fi


UUDET TILAT VUONNA 2007


M-Team Halli Oy on ollut aktiivisesti mukana Ruskeasuon varikon yhteyteen rakenteilla olevan uuden salibandyhallin suunnittelussa. Nyt on mukava katsella kun uusi halli nousee varikkoalueen keskelle.

Uudisrakennushankkeen suunnitteluvaihessa vuosien 2005-2006 kuluessa on pidetty kymmeniä suunnittelukokouksia, jossa on hiottu hankkeen yksityiskohtia. Bussivarikon ja urheilutoiminnan yhteensovittaminen on ollut todella haastava tehtävä suunnittelijaryhmälle. Uudessa ratkaisussa kulku halliin tapahtuu suoraan julkiselta kadulta eli alueen läpi aikanaan rakennettavalta Nauvontieltä. Tältä osin tilanne siis muuttu oleellisesti nykytilanteeseen verrattuna, myös pysäköintijärjestelyt tulevat hoitumaan aiempaa paremmin.

Uudessa hallissa on viisi suurta salibandykenttää, joista yksi on kooltaan 20x40 metriä ja neljä hieman pienmpiä. Yksi kentistä on mahdollisuus jakaa kahdeksi sählykentäksi. Mikäli katsomo rakennetaan kiinteänä, tällöin sählykentätä jäävät pysyviksi. Katsomo saatetaan myös tehdä kokoonpainuvana, jolloin yhtä salibandykenttää voidaan käyttää joko isona tai ajoittaa sählykenttiinä. Tämä yksityiskohta ratkeaa kevään 2007 kuluessa.

Syksyllä 2007 pelaamme uusissa tiloissa, joissa kenttien lisäksi on kahvio, kahdeksan pukuhuonetta sekä M-Team Club ja tarvittavat toimistotilat. Hallin valmistuttua puretaan nykyinen hallirakennus ja rakennustöitä jatketaan bussien vuorokausihuoltorakennuksen ja pysäköintikentän rakentamisella vuosina 2007-2008. Myöhemmin jatkuu Mannerheimintien varteen tulevien toimistotalojen rakentaminen. Nythän rakenteille on Invalidiliiton uusi toimitalo varikon Mannerheimintien puoleisessa nurkassa. Kuluva kausi todella vaikeine liikennejärjestelyineen ja kulkemista haitaavine työmaineen on rasittava kaikille hallin käyttäjille. Tilannetta ei ole helpottanut nykyisen hallin vesivuodot, joita on yritetty saada kuriin tilapäisjärjestelyin. Pahoittelemme näitä haittoja ja kiitämme kaikkia hallin käyttäjiä ymmärtäväisyydestä ja pitkämielisyydestänne.

Haluan kiittää halliprojektiin liittyneestä yhteistyöstä Ruskeasuon varikkokiinteistö Oy:n, Helsingin Bussiliikenne Oy:n, Helsingin kaupungin liikennelaitoksen sekä Liikuntaviraston osaavia henkilöitä. Yhdessä em. osapuolten suunnittelijoiden ja Arena-Centerin kanssa olemme mukana tekemässä ainutlaatuista kokonaisuutta


SALIBANDYHALLITERVEISIN
Vesa Itkonen
M-TEAM HALLI OY:N HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA