Seura juhli jälleen yhteisöllisyyttään Rusalla!

M-Team kokoontui perinteiseen yhteisöllisyyden vuotuiseen juhlaan Rusan M-Team Areenalle. Odotettu All Stars -ottelu, sekä kauden onnistujien palkitseminen tapahtuivat täpötäyden katsomon edessä, edustusjoukkueen ottelutapahtumista tutun rumpuryhmän nostaessa tunnelman kattoon!

Kauden päättäjäiset avasivat seuran toiminnanjohtaja Teemu Kalinainen. Pian kauden tapahtumat koonneen puheen jälkeen kentällä kohtasivat M-Team Blue valmentajinaan Eetu Erkkilä ja Aki Mäkinen ja M-Team Red Antti Niskan luotsaamana. Joukkueet oli muodostettu niin, että seuran kaikki joukkueet olivat edustettuina. Tiukka peli päättyi M-Team Redin voittoon lukemin 1-2.

All Stars -ottelua seurasi palkintojen jako. Kaudella 2023-2024 palkittiin jokaisen joukkueen MVP, sekä seurapalkinnoilla vuoden seuratoimija, valmentaja, joukkue, nuorempi ja vanhempi poikajuniori, tyttöjuniori, sekä vuoden aikuispelaaja. Tilaisuudessa jaettiin myös M-Team Trophy tunnustuksena pitkäjänteisestä työstä M-Teamin eteen.

 

Seuraavat pelaajat ja toimijat palkittiin kauden 2023-24 onnistumisistaan:

JOUKKUEEN MVP

P8 Aarni Auhtola
” Aina peleissä mukana tunteella. Pelaa useaa paikkaa ja aina valmis kokeilemaan uusia juttuja. Aktiivinen harkoissa. Hyvä ja luotettava pelikaveri”

P9 Niilo Sulento
” Älykäs pelaaja ja luotettava pelikaveri. Pitää hyvää ja positiivista joukkuehenkeä yllä omalla esimerkillään. Kannustaa muita.”

P10 Pauli Intosalmi
”Pauli on taitava pelaaja, kiltti ja kuuntelee joukkuekavereita. Hän on loistava esikuva siis ihan kaikille joukkueessa!”

P11 Punainen Lenni Kainulainen
”Lenni on ikitaistelija, kaikille ystävällinen, innokas treenaamaan ja selvästi koko kolmenkymmenen pojan treeniringissä pidetty tyyppi. Lenni ei koskaan pidä itsestään melua, joten pidetään me nyt hetki melua hänestä: Lenni Kainulainen!”

P11 Sininen Vili Vehmersalo
”Tsemppaa ja on aina positiivinen ja kannustava muille. Jostava åpelaaja toimii tarvittaessa myös maalivahtina. Valmentajien valintana joukkueen varakapteeniksi on osuva tunnustus Vilin esimerkillisyydestä ja johtajan taidoista.”

P12 Leo Holkko
”Selkeä johtaja. Pelaaja joka tiukoissa paikoissa tsemppaa ja puskee muita eteenpäin ja kentällä pystyy omalla panoksellaan kääntämään pelin momentumin omalle joukkueelle.”

MVP P13 Jaakko Hynninen
”Hiljainen liideri. Jaakosta on kasvanut kokonaisvaltainen pelaaja. Isokokoinen taitoniekka joka osaa peli älyllään tehdä oikeat ratkaisut ja sijoittua aina oikein kentällä.”

P17 Rafael Nissilä
”Joukkueen tunnollinen harjoittelija ja kuuntelija. On ottanut oman kehittymisensä tosissaan ja mennyt huikean ison askeleen eteenpäin tällä kaudella. Rafael on hyvä joukkuekaveri ja välittää siitä mitä on yhdessä sovittu sekä pyrkii toteuttamaan aina parhaansa mukaan. Hän pystyy monipuolisuutensa ja kuuliaisuutensa ansiosta pelaamaan mitä tahansa pelipaikkaa.”

P22 Kadek Windia
”Joukkueen monipuolisimpia pelaajia, jolle oli mahdollista antaa paljon vastuuta erikoistilanteissa. Koko joukkueen luottopelaaja.”

M3 Valentin Lehtonen
”Aina hyväntuulinen ja hymyilevät joukkuekaveri. Loistava maalivahti ja suoraan ensimmäisellä kaudella nosti joukkueen tasoa tasaisilla voittavilla otteillaan. Joukkue voi aina luottaa häneen. Voiton takuumies.”

M2 Teemu Partanen
”Suoritti koko kauden jäätävän kovalla tasolla. Sisäisen pistepörssin voiton lisäksi Teemu muistetaan myös valtavasta työmäärästä puolustussuuntaan. Hän ratkaisee pelejä nostamalla koko joukkueen tasoa omalla taistelutahdollaan.”

M1 Aki Mäkinen
”Akin tekemisen ohjaaminen peleissä ja harjoituksissa tekee hänestä joukkueelleen tärkeimmän pelaajan. Kauden aikana merkittävästi ja määrätietoisesti ominaisuuksiaan kehittänyt ja tilastonjen mukaan kaikkien aikojen parasta kauttaan pelannut luontainen johtaja, joka huomioi myös yleisön ja erityisesti fanit. Joukkueen tukipilari, jonka häikäisevät syötöt puhkovat kenttää laserin tarkkuudella ja synkistävät vihulaisen mielen herkullisella tavalla. ”

 


KAUDEN TOIMIJAT

Kauden poikajuniori, nuoremmat ikäluokat Maksim Wartiovaara P12-P13
”P13 joukkueen ja P12 mestarijoukkueen iso vastuunkantaja ja arvostettu joukkuekaveri. Pystyy pelamaan millä pelipaikalla tahansa ja ihan jokaisen pelaajan kanssa, tehden samalla vierustovereista parempia. Nuorella pelaajalla on iso kapteenin sydän, Make pyrkii vaihdosta toiseen tekemään aina kaikkensa oman joukkueen eteen.”

Kauden tyttöjuniori, nuoremmat ikäluokat Milla Järmälä T10
”Milla tuo tyttöjen peliin rauhallisuutta, johtajuutta ja paljon puhetta. Pelaa aina omalla tasollaan, tsemppaa kavereita ja ymmärtää loistavasti pelin kulun. Tekee tarvittaessa myös maaleja 🙂”

Kauden poikajuniori, vanhemmat ikäluokat Julius Ehro, P22

”P22-joukkueen ehkä eniten kauden aikana kehittynyt pelaaja. Suurella sydämellä varustettu kovalaukauksinen voimapelaaja jättää aina treeneihin ja peleihin oman ainutlaatuisen jälkensä. Juli kantoi paljon vastuuta maalinteosta menneen kauden P22:ssa ja myötävaikutti vahvasti SM-sarjapaikan säilyttämiseen. Tunnollinen harjoittelija pyrkii sytyttämään joukkueen esimerkillään kentällä ja vaihtopenkillä. M-Teamin oma pelaaja, jolla on väkevän sininen sydän!”

Kauden miespelaaja Kaarlo Mahlberg, miehet edustus
”Kaarlo nousi viimeistään kuluneella kaudella sarjan kuumimpien pelaajien joukkoon, ollen joukkueen tasainen tehomies. Pelasi sarjan parhaimman viisikon keskellä ja mahdollisti voittamisen illasta toiseen. Viiltävän älykäs pelaaja, jonka huikeat suoritukset paranivat sitä mukaa kun pelit kovenivat.”

Kauden joukkue M-Team P12 Kilpa
”Joukkue aloitti kauden Alemmassa kilpasarjassa voittamalla kaikki pelit. Ylemmässä kilpajatkosarjassa vastustajien kova vauhti toi haasteita joukkueelle sarjan ensimmäisellä kierroksella kärkijoukkueita vastaan. Peli kuitenkin parani kierros kierrokselta ja joukkue sijoittui runkosarjan kolmanneksi kolmen täyden kierroksen päätteeksi.
Aluelopputurnauksessa joukkue pelasi kauden parasta peliään, minkä ansiosta välierässä kaatui runkosarjan kakkonen Oilers. Finaalissa vastaan tuli EräViikingit. Jännittävien vaiheiden jälkeen Etelä-Suomen Aluemestaruus tuli 7-6 voitolla jatkoajalla!”

Kauden valmentaja (jo toista kautta peräkkäin): Mikko Rantaniemi
”Nosti valmennus- ja taustatiimeineen P12-joukkueen huikeaan ylemmän kilpasarjan Etelä-Suomen mestaruuteen.”

Kauden seuratoimija Mikko Maskulin Harrastekoordinaattori & P12-P13 valmentaja
”Mikko tekee väsymättömästi töitä P12-P13 joukkueen valmentajana neljänä arkipäivänä viikossa sekä viikonloppuisin. Tämän lisäksi hän vastaa harrastekoordinaattorina seuran kerhotoiminnasta. Mikko on äärimmäisen omistautunut salibandylle ja M-Teamille.”M-Team Trophy pitkäjänteisestä työstä seuran eteen Antti-Juhani Niska

”Antti on tehnyt pyyteettömästi duunia seuran eteen useaanin otteeseen ja viime rupeama on kestänyt kuuden vuoden ajan. Hän on ollut valmis mukautumaan erilaisiin, jopa mahdottomilta tuntuviin tilanteisiin. Sitkeä työmyyrä, jollla on vahva tiiminsininen sydän.Antti vie asiat eteenpäin ratkaisukeskeisesti ja saa ne jämäkästi hoidettua maaliin asti.

Fysiikat, taktiikat, sosiaaliset kuviot hoituvat tältä monipuoliselta osaajalta. Antti laittaa itsensä likoon ja hyppää tarvittaessa vaikka kaukaloon, jotta saadaan treenit onnistumaan.Antti on luonut omalla toiminnallaan seuraan yhteisöllistä ja keskustelevaa kulttuuria, joka luo oivan ja hedelmällisen maaperän eri joukkueille hoitaa toimintaansa menestyksekkäästi ja innokkaasti. Haastavinakin aikoina Antti on pitänyt seurassa yllä laadukasta ja kehittävää junioritoimintaa, jonka jälkiä tulemme vielä pitkään näkemään- varmasti liigatasolla saakka.”

Kuvakansioon, kuvat Turkka Huhtala