Vapaaehtoiseksi M-Teamiin?

Salibandy on mukaansatempaava harrastus muutoinkin kuin pelaajan roolissa. Tule mukaan toimintaan!

Pääset kehittämään aivan uusia puolia itsestäsi ja samalla saat hyvää vastapainoa työelämälle. Tutustut uusiin ihmisiin, koet yhteisöllisyyttä ja ylpeyttä omasta joukkueesta ja seurasta, ja olet samalla iso apu ja ilo monen urheilevan lapsen ja nuoren elämässä.

Voit muokata tehtävän itsellesi sopivaksi ja oman näköiseksi. Voit itse määritellä kuinka paljon tahdot antaa aikaasi ja mitä haluat tehdä. Urheiluseurassa on lukematon määrä erilaisia tehtäviä ja niitä voidaan myös räätälöidä osaamisesi mukaan!

Kiinnostuitko? Valitse itsellesi mieluisa pesti ja täytä lomake niin pohditaan yhdessä juuri sinulle sopiva tapa toimia vapaaehtoisena M-Teamissa.

Tarjolla olevia tehtäviä:

Lipunmyyjä

Tehtäväkuvaus:

Toiminta keskittyy edustusjoukkueen kotiotteluihin. Hallille saavutaan tuntia ennen ottelun alkua ja myydään pääsylippuja sekä fanituotteita ottelua seuraamaan saapuvalle yleisölle.

Tarvittavat taidot ja kokemus:

Laskutaidon tulee olla riittävä ja huolellisuutta tarvitaan rahan käsittelyssä. Käytössä on kortinlukija. Tehtävään perehdytetään. Tehtävä onnistuu ilman aiempaa kokemusta salibandystä.

Saat mahdollisuuden oppia ja kokea:

Pääset näkyvään rooliin edustamaan M-Teamia asiakaspalvelijana. Pystyt myyntityön ohella seuraamaan jännittäviä ja tasokkaita salibandypelejä.

Ottelukuvaaja 

Tehtäväkuvaus:

Toimintasi keskittyy edustusjoukkueen kotiotteluihin. Ottelun kesto on n. 2 tuntia ja se tallennetaan kokonaisuudessaan.

Tarvittavat taidot ja kokemus:

Kuvaaminen onnistuu ilman aiempaa kokemusta kuvaamisesta tai salibandystä.

Saat mahdollisuuden oppia ja kokea:

Pääset tärkeään rooliin, katsomon parhaalle paikalle seuraamaan ja samalla taltioimaan jännittäviä ja tasokkaita salibandypelejä.

Kentän lakaisu ja laitojen suoristaminen

 Tehtäväkuvaus:

Toiminta keskittyy edustusjoukkueen kotiotteluihin. Saavut paikalle tuntia ennen ottelun alkua ja lakaiset kenttää sekä suoristat kaukalon reunat.

Tarvittavat taidot ja kokemus:

Tehtävään perehdytetään. Tehtävä onnistuu ilman aiempaa kokemusta salibandystä.

Saat mahdollisuuden oppia ja kokea:

Panoksesi on tärkeä ottelun onnistumiselle. Työn valmistuttua pääset seuraamaan jännittäviä ja tasokkaita salibandy pelejä.

Someviestintä Juniorijoukkueet

 Tehtäväkuvaus:

Viestit joukkueiden tapahtumista  Twitterissä, Instagramissa, Facebookissa. Sisällöllistä yhteistyötä teet toimiston ja joukkueiden johdon, sekä muiden someviestinnän tekijöiden kanssa. Pääset toteuttamaan luoviakin ideoitasi tehdessäsi M-Teamin joukkueiden arkitekemistä tunnetuksi.

Tarvittavat taidot ja kokemus:

Someviestinnän tekninen ja tyylillinen perusosaaminen tarvitaan. Eduksi on kokemus salibandysta, mutta se ei ole välttämätöntä.

Saat mahdollisuuden oppia:

Eri-ikäisten juniorijoukkueiden arki ja hohtohetket tulevat tutuiksi ja sinä pääset osaksi joukkuetta.

Uutisten tuottaja Juniorijoukkueet

Tehtäväkuvaus:

Viestit joukkueiden tapahtumista kotisivuilla, seuran uutisissa. Sisällöllistä yhteistyötä teet toimiston ja joukkueiden johdon kanssa. Pääset toteuttamaan luoviakin ideoitasi tehdessäsi seuran ja sen joukkueiden arki tekemistä tunnetuksi. Uutiset linkitetään myös someen.

Tarvittavat taidot ja kokemus:

Uutistekstien tekninen ja tyylillinen perusosaaminen tarvitaan. Eduksi on kokemus salibandysta, mutta se ei ole välttämätöntä.

Saat mahdollisuuden oppia ja kokea:

Seuran juniorijoukkueiden tekemiset tulevat tutuiksi, samoin mahtavat tyypit toiminnassa ja sen taustalla.

Kotisivujen päivittäjä Juniorijoukkueet

 Tehtäväkuvaus:

Viestit joukkueiden tapahtumista kotisivuilla. Päivität ottelutapahtumat sivuille.

Tarvittavat taidot ja kokemus:

Perus-tvt-osaaminen on riittävä. Kokemus salibandysta ei ole välttämätöntä.

Saat mahdollisuuden oppia ja kokea:

Valitsemiesi juniorijoukkueiden tekemiset tulevat tutuiksi, ja sinä tulet osaksi joukkuetta.

Markkinoija

Tehtäväkuvaus:

Teet M-Teamia, sen toimintaa ja tekijöitä tunnetuksi. Etsit yhteistyökumppaneita ja innovoit yhteistyön mahdollisia muotoja eri kumppaneiden kanssa.

Tarvittavat taidot ja kokemus:

Markkinoinnin asiantuntemus on hyödyksi. Tehtävä onnistuu ilman aiempaa kokemusta salibandystä.

Saat mahdollisuuden oppia ja kokea:

Jokainen yhteistyökumppani on todella merkityksellinen asia. Koet salibandyseuran arjen realiteetit ja yhteistyön eri tahojen kanssa. Lisäksi pääset seuraamaan jännittäviä ja tasokkaita salibandy pelejä.

Ilmoittautumislomake


    Tehtävät
    Voin osallistua