Sorvali, Levänen, Jokelainen ja Rautakoura jatkavat M-Teamissa

Helsinkiläinen M-Team on tehnyt jatkosopimukset viime kauden tehopelaajiensa Mikko Leväsen, Eetu Sorvalin, Jesse Jokelaisen ja Ville Rautakouran kanssa.

Mikko Levänen oli päättyneellä kaudella M-Teamin tehokkain ja Divarin runkosarjan pistepörssin neljäs tehden 24 ottelussa pisteet 14+33. Pääosin Leväsen ketjun sentterinä pelannut Eetu Sorvali summasi 25 otteluun 20+8.

Jesse Jokelainen oli helsinkiläisten toiseksi tehokkain maalintekijä (19+7). Alkukauden loukkaantumisista kärsinyt Ville Rautakoura kirjasi runkosarjaan 11 ottelua ja pelasi lähes pisteen keskiarvolla (7+3).

M-Teamin päävalmentaja Teemu Kalinainen on tyytyväinen siihen, että viime kaudella vahvasti suorittanut joukkueen runko jatkaa kehittymistään myös ensi kaudella ja lupaa helsinkiläisjoukkueelta pirteää peli-ilmettä ja mielenkiintoisia persoonia myös jatkossa.

– Levänen on joukkueen leveävirneinen jokeri. Klassinen pallojen kesyttäjä ja viisikon rytmittäjä. Sorvali on puolestaan yksi Divarin parhaista pelaajista. Nopea ja tehokas laukaus, sekä terminaattorimaisen nopea kovalevy. Raastava ja eteenpäin rynnivä luonne, Kalinainen kuvailee.

– Jokelainen on puhdas maalintekijä. Joka asennosta ja joka paikasta kenttää. Rautakouran viime kausi oli rikkonainen, mutta hän tulee olemaan isossa roolissa tulevalla kaudella. Myrkyllinen ”honkkeli”, mutta pirun taitava, Kalinainen päättää.