Uudet rajoitukset voimaan ja niiden vaikutus seuran toimintaan

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä ja Etelä-Suomen Aluehallintovirasto tiedottivat uusista linjauksista perjantaina ja SSBL antoi oman ohjeistuksensa

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alue on tällä hetkellä epidemian osalta leviämisvaiheessa.
Aluehallintoviraston tiedotteen mukaan kaikkien yli kymmenen hengen yleisten kokousten ja yleisötilaisuuksien kieltäminen Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueilla on välttämätöntä heikentyneen epidemiatilanteen vuoksi. Aluehallintovirasto suosittelee painokkaasti välttämään myös kaikkien pienempien kokoontumisten järjestämistä.

Salibandyn osalta linjaukset vaikuttavat Helsingin ja Uudenmaan ja Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirien alueilla seuraavasti:
– Kaikki Salibandyliiton alaiset ottelut keskeytetään heti lauantaista 28.11. lähtien (ei koske miesten ja naisten F-liigaa ja miesten Divaria). Tauko on voimassa vuoden loppuun asti.
– Myös kaikki harjoittelu aikuisten sekä lasten ja nuorten osalta sisätiloissa suositellaan keskeytettäväksi heti (ei koske miesten ja naisten F-liigaa ja miesten Divaria). Keskeytys on voimassa Etelä-Suomen Aluehallintaviraston suosituksen mukaisesti 18.12. asti. Tilannetta harjoittelutauon osalta seurataan ja päivitetään tarpeen mukaan.

– Juniorien valtakunnallisten sarjojen ja miesten Suomisarjan osalta otteluita ei pelata tulevana viikonloppuna (28.–29.11.), jos toinen tai molemmat joukkueista ovat Helsingin ja Uudenmaan tai Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirien alueilta.

Tämä tarkoittaa myös M-Teamin toiminnan keskeytymistä 30.11.–18.12. väliseksi ajaksi, kaikkien muiden, paitsi miesten edustusjoukkueen osalta.

Tilanne on haastava, mutta toivottavasti näillä toimenpiteillä saadaan tauti kuriin.

*M-Team *