Uusi ohjeistus maskien käytöstä Rusalla

Pääkaupunkiseudun salibandyhallien edustajat ovat 16.10.2020 yhdessä Suomen Salibandyliiton kanssa sopineet uusista toimista, jotta vallitsevassa tilanteessa lajin harrastusmahdollisuudet saataisiin turvattua mahdollisimman hyvin. Tämä koskee myös Ruskeasuon salibandyhallia.

Henkilökunnan lisäksi myös kaikki yli 15-vuotiaat asiakkaat velvoitetaan käyttämään kasvomaskia. Kertakäyttöisiä kasvomaskeja on myynnissä Arena Centerin kahviossa. Seuralla on myynnissä logolla olevia maskeja, joita on jaettu valmentajille ja jojoille.

Kaikkia yli 15-vuotiaita velvoitetaan käyttämään kasvomaskia hallin yleisissä tiloissa. Urheilusuorituksen aikana tai vaihtoaitiossa maskia ei kuitenkaan tarvitse käyttää, eikö myöskään silloin, jos maskin käyttämiselle on olemassa terveydellinen este.

Hallin ihmismäärää rajoitetaan niin, että ainoastaan harrastajat ja toiminnan kannalta välttämättömät ihmiset saapuvat halliin sisään. Pienimpien lasten harrastuksissa on vanhemman läsnäolo toisinaan välttämätöntä, mutta varsinkin aikuisten harjoitusvuorojen osalta vahvana suosituksena on, ettei hallissa olisi harrastajien ja välttämättömien henkilöiden lisäksi muita ihmisiä, eikä niissä vietettäisi aikaa muuten kuin oman harjoitusvuoron ajan. Harjoitustoiminnan yhteydessä normaalisti pidettävät palaverit suositellaan toistaiseksi pitämään hallin sijaan etänä verkossa.

Kahvion asiakaspaikat on vähennetty puoleen. WC-tiloissa on käsipaperiautomaatit ja käsienkuivurit on otettu pois käytöstä. Toivomme, että kaikki vaihtavat pelivarusteet päälle jo ennen halliin tuloa ja välttävät pukuhuoneiden turhaa käyttöä.
Muistutamme käsien pesemisen ja käsidesin käyttämisen tärkeydestä. Lisäksi pyydämme kaikkia noudattamaan turvaohjeita: käytä maskia, muista turvavälit, yski hihaan tai nenäliinaan, äläkä tule hallilla jos sinulla on vähäisempiäkään sairauden oitreita.

Toimitaan yhdessä vastuullisesti ja turvallisesti!