M1: Heinonen lähtee Sveitsiin - Hamströmistä päävalmentaja

Share |
11.05.2018

Huhtikuun 18. päivänä uutisoitiin Tiimin miesten valmennuksen pysyvän samana kuin päättyneellä kaudella. Nyt on kuitenkin varmistunut, että päävalmentajana viime kauden toiminut Mika Heinonen siirtyy valmentamaan Sveitsin pääsarjan UHC Usteria. Tämän myötä miesten päävalmentajaksi nousee Jari Hamström.


Neuvottelut ovat olleet käynnissä jo jonkun tovin, joten M-Team on ennättänyt varautua muutokseen. Kun Heinonen sai mahdollisuuden lähteä valmentamaan Sveitsin liigajoukkuetta, ei M-Team halunnut olla esteenä.

” Mika on valmentanut M-Teamissa neljä kautta, joista kolme päävalmentajana. Olemme olleet todella tyytyväisiä Mikan työpanokseen. Olemme iloisia Mikan ja hänen perheensä puolesta - hienoa, että Mikalle tuli tällainen mahdollisuus valmentajan urallaan. Toivotamme onnea uusiin haasteisiin. Kun pesti Sveitsissä joskus loppuu, on Tiimissä aina paikka Mikalle! ”, toteaa M-Teamin toiminnanjohtaja Päivi Wickström.

Mika Heinonen arvostaa M-Teamissa vietettyjä vuosia todella korkealle:

"Erityisesti haluan kiittää koko M-Teamin organisaatiota, joka on antanut minulle hienon mahdollisuuden toimia pääsarjatasolla valmentajana ja uskonut minuun koko yhteiselon ajan. Liiganousu oli varmasti yksi hienoimpia kokemuksia mitä olen saanut urani aikani kokea valmentajana.

Haluan ennen kaikkea kiittää Timo Sirolaa, Vesa Itkosta ja Päivi Wickströmiä, jotka ovat antaneet minulle täyden tuen. Haluan myös kiittää kaikkia mukana toimineita valmentajia ja pelaajia, jotka ovat olleet näinä vuosina mukana. M-Teamin uudet valmennusvastuut ja taustat ovat todella hyvissä käsissä ja nuorista on kehittymässä erittäin lupaavia pääsarjatason pelaajia, joten tulevaisuus näyttää erittäin hyvältä seurassa. Kiitos kaikille! "

Miesten päävalmentajaksi nousee jo aiemmin valmennusryhmään nimetty Jari Hamström. Valmennusryhmään tullaan tekemään lisäyksiä kesän aikana ja niistä tiedotetaan myöhemmin. Lisäksi miesten edustus tekee vahvaa yhteistyötä Tiimin A-poikien SM-joukkueen ja sen päävalmentajan, Sakari Tervon kanssa.

Tiimi kiittää Heinosta hienoista vuosista joukkueen peräsimessä, ja toivottaa kaikkea hyvää jatkoon!

 
20.02.2019M1: Draamaa viimeisille sekunneille asti
13.02.2019M1: Edarille täysi pistepotti Rusan viikonlopusta
12.02.2019ASM: Tappio Tampereella
27.01.2019ASM: A-nuorten taival jatkui voitokkaana
23.01.2019ASM: Teräs taipui
22.01.2019M1: NST ryöväsi pisteet Rusalta
17.01.2019M1: SalBa kaatui viime hetkellä - Edari voittoon huimassa trillerissä
12.01.2019ASM: Voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä Rusan illassa
06.01.2019ASM: Toinen erä oli Tiimille myrkkyä
15.12.2018M1: Edarille tappio - pudotuspelipaikka koetuksella

Siirry arkistoon »