M1: Heinonen lähtee Sveitsiin - Hamströmistä päävalmentaja

Share |
11.05.2018

Huhtikuun 18. päivänä uutisoitiin Tiimin miesten valmennuksen pysyvän samana kuin päättyneellä kaudella. Nyt on kuitenkin varmistunut, että päävalmentajana viime kauden toiminut Mika Heinonen siirtyy valmentamaan Sveitsin pääsarjan UHC Usteria. Tämän myötä miesten päävalmentajaksi nousee Jari Hamström.


Neuvottelut ovat olleet käynnissä jo jonkun tovin, joten M-Team on ennättänyt varautua muutokseen. Kun Heinonen sai mahdollisuuden lähteä valmentamaan Sveitsin liigajoukkuetta, ei M-Team halunnut olla esteenä.

” Mika on valmentanut M-Teamissa neljä kautta, joista kolme päävalmentajana. Olemme olleet todella tyytyväisiä Mikan työpanokseen. Olemme iloisia Mikan ja hänen perheensä puolesta - hienoa, että Mikalle tuli tällainen mahdollisuus valmentajan urallaan. Toivotamme onnea uusiin haasteisiin. Kun pesti Sveitsissä joskus loppuu, on Tiimissä aina paikka Mikalle! ”, toteaa M-Teamin toiminnanjohtaja Päivi Wickström.

Mika Heinonen arvostaa M-Teamissa vietettyjä vuosia todella korkealle:

"Erityisesti haluan kiittää koko M-Teamin organisaatiota, joka on antanut minulle hienon mahdollisuuden toimia pääsarjatasolla valmentajana ja uskonut minuun koko yhteiselon ajan. Liiganousu oli varmasti yksi hienoimpia kokemuksia mitä olen saanut urani aikani kokea valmentajana.

Haluan ennen kaikkea kiittää Timo Sirolaa, Vesa Itkosta ja Päivi Wickströmiä, jotka ovat antaneet minulle täyden tuen. Haluan myös kiittää kaikkia mukana toimineita valmentajia ja pelaajia, jotka ovat olleet näinä vuosina mukana. M-Teamin uudet valmennusvastuut ja taustat ovat todella hyvissä käsissä ja nuorista on kehittymässä erittäin lupaavia pääsarjatason pelaajia, joten tulevaisuus näyttää erittäin hyvältä seurassa. Kiitos kaikille! "

Miesten päävalmentajaksi nousee jo aiemmin valmennusryhmään nimetty Jari Hamström. Valmennusryhmään tullaan tekemään lisäyksiä kesän aikana ja niistä tiedotetaan myöhemmin. Lisäksi miesten edustus tekee vahvaa yhteistyötä Tiimin A-poikien SM-joukkueen ja sen päävalmentajan, Sakari Tervon kanssa.

Tiimi kiittää Heinosta hienoista vuosista joukkueen peräsimessä, ja toivottaa kaikkea hyvää jatkoon!

 
15.10.2018ASM: Neljän pisteen viikonloppu
15.10.2018Tiimin hallituksessa päätettyä 8.10.2018
08.10.2018ASM: Tiimin sininen myrsky iski kolmannessa erässä Tiikereitä vastaan
03.10.2018ASM: Tiimi kävi Tampereella voittamassa
28.09.2018ASM ennakko: M-Teamin A-juniorit nälkäisenä uuteen kauteen
28.09.2018M1: Kauden toinen kotivoitto - Tor kumoon Rusan illassa
18.09.2018M1: Edari avasi kautensa kolmella pisteellä
14.09.2018Miesten kausi käyntiin kotituplalla
14.09.2018M1: Miesten kausi käyntiin kotituplalla
05.09.2018ASM: A-juniorit salibandytalkoissa

Siirry arkistoon »