M-Team vahvisti rakennettaan: Antti Niska palaa Tiimiin

Share |
20.06.2018

Niska_1.jpg

M-Teamin organisaatio saa todellisen vahvistuksen, kun seuran toiminnassa aloittaa aiemminkin mukana ollut Antti Niska vakituisena työntekijänä 1.8. alkaen. Toiminnanjohtaja Päivi Wickström ja Junioripäällikkö Kim Karjalainen saavat rinnalleen kokeneen salibandyvalmentajan ja urheilun monitoimimiehen.  

Antti on vastavalmistunut liikunta-alan ammattilainen ja omaa laajan kokemuksen valmennuksen eri osa-alueista. Hänen toimenkuvaansa on kirjattu mm. fysiikkavalmennuksen yleiset periaatteet ja näiden ohjeistaminen koko seuralle, sekä seuran kehittämistyöhön liittyviä tehtäviä. Antti tulee yhdessä Kim Karjalaisen kanssa jatkamaan valmennukseen liittyvää tavoitteellista kehittämistä, muun muassa ohjelmallisen yhteistyön ja koulutuksen merkeissä.

Antti ja Kim jakavat keskenään vastuun juniorivalmennuksesta ja eri ikäryhmien kehittämisestä. Salibandykoulut ja nuoremmat juniorit tulevat olemaan Antin päävastuulla, Kimin keskittyessä C-A-junioreihin.

 

Valmennus vahvana osaamisen ja kehittämisen osa-alueena

Antti on juuri valmistunut Kisakallion urheiluopistosta liikunnanohjaajaksi ja on oma-aloitteisuuden, sekä vahvan kokemuksen kautta saavuttanut todella kattavan osaamisen salibandyyn liittyvissä asioissa.

-       Pyrin tuomaan työkaluja pelaajien yksilöllisten tarpeiden tukemiseen: kannustetaan oma-aloitteisuuteen, valmennetaan pelaajia yksilöinä, sekä otetaan huomioon kehittyvien pelaajien henkinen kuorma ja fyysinen palautuminen. Parasta mitä voimme saada aikaan on sytyttää pelaajissa sellainen sisäinen motivaatio urheiluun, että se kantaa mukana koko eliniän.

 

Oman seuran kasvatti

Antin ura salibandyn parissa on pitkä. Se alkoi 2000-luvun alussa silloisen Stadin Stagan poikien joukkueesta, missä innostus lajiin syttyi. Ensimmäiset ohjaukset Antti aloitti itse A-juniori-ikäisenä M-Teamissä.

-       Valmennuspuolella sain ensimmäisen pestin SSV:ssä vuonna 2007, missä ryhdyin rakentamaan valmennusfilosofiaani ja -identiteettiä. Siitä lähtien olen toiminut työn ohella monipuolisesti erilaisissa valmennusympäristöissä.

-       Edellinen pesti M-Teamissa oli vuosina 2012-2015 C-A poikien joukkueissa.Vuoden 2016 alussa tuli mahdollisuus lähteä lisäkouluttautumaan ja tartuin tilaisuuteen. Olen erittäin otettu, että juuri Tiimiin minut haluttiin takaisin. On todellakin ilo palata takaisin Rusalle. Näin ollen uusi ura ammattilaisena tuo varmasti paljon uusia ja hienoja haasteita lajin parissa vielä moneksi vuodeksi.

Seuratyön lisäksi Antti toimii päävalmentajana kaudella 18-19 M-Teamin E-junioreissa ja on tiiviisti mukana A poikien SM-joukkueen valmennustiimissä. 

M-Team toivottaa Antti lämpimästi tervetulleeksi!

 

 

20.02.2019M1: Draamaa viimeisille sekunneille asti
13.02.2019M1: Edarille täysi pistepotti Rusan viikonlopusta
12.02.2019ASM: Tappio Tampereella
27.01.2019ASM: A-nuorten taival jatkui voitokkaana
23.01.2019ASM: Teräs taipui
22.01.2019M1: NST ryöväsi pisteet Rusalta
17.01.2019M1: SalBa kaatui viime hetkellä - Edari voittoon huimassa trillerissä
12.01.2019ASM: Voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä Rusan illassa
06.01.2019ASM: Toinen erä oli Tiimille myrkkyä
15.12.2018M1: Edarille tappio - pudotuspelipaikka koetuksella

Siirry arkistoon »