ASM: A-juniorit salibandytalkoissa

Share |
05.09.2018

M-Teamin A-juniorit järjestivät aurinkoisena sunnuntai-iltapäivänä 2.9. säbätalkoot yhdessä K-market Perkkaan ja kauppias Marika Rekilän kanssa. 

Talkoot5.png

K-market Perkkaa sijaitsee lapsirikkaalla asuinalueella Espoossa. Marika Rekilän tavoitteena on, että K-market Perkkaassa hän luo kauppaansa hyvän fiiliksen sekä henkilökunnalle että asiakkaille. "Toivon, että asiakkaan käynti kaupassa on todellakin niin kivaa, että hän päättää tulla uudestaan. Samalla voimme tarjota hänelle laadukasta tavaraa, läheltä ja nopeasti".

Tällä kertaa kauppias järjesti aivan erityisen kivan päivän asiakkailleen. Säbään liittyvän toiminnan lisäksi kaikille osallistujille oli varattuna hot dog- ja mehutarjoilu.

Osallistujien palautteet olivat kauttaaltaan positiivia ja kauppiaan elettä todella arvostettiin. Myös salibandy löysi uusia innokkaita harrastajia. Tiimin pelaajat keräsivät runsaasti ansaittuja kehuja huomaavaisesta ja osallistavasta sekä asiantuntevasta toiminnastaan. 

Talkoot13.png

A-junioreiden joukkueenjohtaja Ursula Snellmanin mukaan tapahtuma oli täysosuma:

" Yhteistyökumppanimme aloitteesta järjestimme 6-12-vuotiaille Perkkaan alueen lapsille salibandyaiheisen iltapäivän. Kadulle viritettiin pelikenttä, jossa lapset pääsivät pelaamaan ja tuulettamaan maaleja yhdessä Suomen taitavimpiin lukeutuvien Tiimin A-nuorten kanssa. Pelikentän viereen järjestettiin myös mm. laukaisukoulu ja taitorata. Lisäksi lapset ja vähän vanhemmatkin säbäintoiset pääsivät laukomaan kohti maalia, jonka suulla vartioi A-junioreiden maalivahti. Kauppias oli jopa järjestänyt laukaisututkankin paikalle!

Talkoot9.png

Päivä oli aivan erityisen onnistunut. Lapsia ja heidän vanhempiaan oli paikalla erittäin runsaslukuisesti. Lasten silmät säihkyivät ja posket punoittivat pelaamisen riemusta!"

A-juniorit arvostavat yhteistyökumppanien kanssa tehtävää talkootyötä. Talkootyö tuo tarvittavaa helpotusta joukkueen budjettiin, mutta kasvattaa myös joukkueen yhteisöllisyyttä ja molemminpuolista kunnioitusta tärkeiden yhteistyökumpaneiden kanssa. 

Talkoot15.png

M-Team A kiittää kauppias Marika Rekilää mieleenpainuvasta iltapäivästä!

Tutustu K-market Perkkaan toimintaan täällä:

https://www.k-market.fi/kaupat/perkkaa/

https://www.facebook.com/kmarketperkkaa/

11.11.2018ASM: Pisteet matkasivat Tampereelle
05.11.2018ASM: Kuusi pistettä Rusalle
03.11.2018M1: Kolmannen erän romahdus - vieraspisteet Tikkurilaan
28.10.2018ASM: Tiimi taipui Hämeenlinnassa
15.10.2018ASM: Neljän pisteen viikonloppu
15.10.2018Tiimin hallituksessa päätettyä 8.10.2018
08.10.2018ASM: Tiimin sininen myrsky iski kolmannessa erässä Tiikereitä vastaan
03.10.2018ASM: Tiimi kävi Tampereella voittamassa
28.09.2018ASM ennakko: M-Teamin A-juniorit nälkäisenä uuteen kauteen
28.09.2018M1: Kauden toinen kotivoitto - Tor kumoon Rusan illassa

Siirry arkistoon »