ASM: A-juniorit salibandytalkoissa

Share |
05.09.2018

M-Teamin A-juniorit järjestivät aurinkoisena sunnuntai-iltapäivänä 2.9. säbätalkoot yhdessä K-market Perkkaan ja kauppias Marika Rekilän kanssa. 

Talkoot5.png

K-market Perkkaa sijaitsee lapsirikkaalla asuinalueella Espoossa. Marika Rekilän tavoitteena on, että K-market Perkkaassa hän luo kauppaansa hyvän fiiliksen sekä henkilökunnalle että asiakkaille. "Toivon, että asiakkaan käynti kaupassa on todellakin niin kivaa, että hän päättää tulla uudestaan. Samalla voimme tarjota hänelle laadukasta tavaraa, läheltä ja nopeasti".

Tällä kertaa kauppias järjesti aivan erityisen kivan päivän asiakkailleen. Säbään liittyvän toiminnan lisäksi kaikille osallistujille oli varattuna hot dog- ja mehutarjoilu.

Osallistujien palautteet olivat kauttaaltaan positiivia ja kauppiaan elettä todella arvostettiin. Myös salibandy löysi uusia innokkaita harrastajia. Tiimin pelaajat keräsivät runsaasti ansaittuja kehuja huomaavaisesta ja osallistavasta sekä asiantuntevasta toiminnastaan. 

Talkoot13.png

A-junioreiden joukkueenjohtaja Ursula Snellmanin mukaan tapahtuma oli täysosuma:

" Yhteistyökumppanimme aloitteesta järjestimme 6-12-vuotiaille Perkkaan alueen lapsille salibandyaiheisen iltapäivän. Kadulle viritettiin pelikenttä, jossa lapset pääsivät pelaamaan ja tuulettamaan maaleja yhdessä Suomen taitavimpiin lukeutuvien Tiimin A-nuorten kanssa. Pelikentän viereen järjestettiin myös mm. laukaisukoulu ja taitorata. Lisäksi lapset ja vähän vanhemmatkin säbäintoiset pääsivät laukomaan kohti maalia, jonka suulla vartioi A-junioreiden maalivahti. Kauppias oli jopa järjestänyt laukaisututkankin paikalle!

Talkoot9.png

Päivä oli aivan erityisen onnistunut. Lapsia ja heidän vanhempiaan oli paikalla erittäin runsaslukuisesti. Lasten silmät säihkyivät ja posket punoittivat pelaamisen riemusta!"

A-juniorit arvostavat yhteistyökumppanien kanssa tehtävää talkootyötä. Talkootyö tuo tarvittavaa helpotusta joukkueen budjettiin, mutta kasvattaa myös joukkueen yhteisöllisyyttä ja molemminpuolista kunnioitusta tärkeiden yhteistyökumpaneiden kanssa. 

Talkoot15.png

M-Team A kiittää kauppias Marika Rekilää mieleenpainuvasta iltapäivästä!

Tutustu K-market Perkkaan toimintaan täällä:

https://www.k-market.fi/kaupat/perkkaa/

https://www.facebook.com/kmarketperkkaa/

07.04.2019ASM: Kausi huipentui pronssimitaleihin
30.03.2019ASM: Hieno voitto Espoon illassa!
20.03.2019Junioreiden edustusjoukkueiden valmennus 2019-2020
19.03.2019Maksunvalvonta Visma PPG:lle
17.03.2019ASM: Välierät ovat täällä
13.03.2019ASM: KrP kaatui puolivälierien toisessa kohtaamisessa
12.03.201904-joukkueen kausi huipentuu valtakunnallisiin pudotuspelikarsintoihin
11.03.2019B-pojat 1. divisioonan pudotuspeleihin
10.03.2019ASM: A-nuorille SM-sarjan ensimmäisessä puolivälieräottelussa niukka jatkoaikatappio Rusalla
20.02.2019M1: Draamaa viimeisille sekunneille asti

Siirry arkistoon »