M1: Draamaa viimeisille sekunneille asti

Share |
20.02.2019

IMG_0216.jpg

M-Team ja Kirkkonummi Rangers kohtasivat toisensa sunnuntaina miesten Divarin runkosarjaottelun merkeissä. Sarjanousija Rangers on pelannut koko kauden todella pirteästi, mistä osoituksena joukkue on keikkunut sarjataulukon kärkisijoilla. Joukkueet pelasivat alusta lähtien todella tarkasti ja kurinalaisesti, mikä piti myös lukemat kurissa. Koko yleisö oli jo valmiina jatkoaikaan, kunnes dramaattinen ratkaisu saatiin viisi sekuntia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.


Miltei jokaisessa tämän kauden kotiottelussa M-Team on päästänyt vierasjoukkueen tekemään ottelun avausmaalin, mutta tällä kertaa oli isäntien vuoro. Janne Makkonen iski illan ensimmäisen, kun ottelua oli pelattu kaksi sekuntia vaille kaksi minuuttia. Vajaan viiden minuutin kohdalla Rangers löi puntit tasoihin, kun pitkän loukkaantumisen jälkeen pelikentille palannut Atte Silvennoinen iski lukemiksi 1-1. Lisäosumia ei ensimmäisessä erässä nähty, joten erätauolle poistuttiin samoissa lukemissa.


Toisessa erässä nähtiin yhtä tarkkaa ja kurinalaista peliä, kuin ensimmäisessäkin. Toisen erän ainoan tilastomerkinnän iski vieraiden Nicholas Rajala, vieden Rangersin 1-2 -johtoon. Kolmannessa erässä M-Team sai heti alkuun toivotun osuman, kun Mikko Pasanen tasoitti ottelun Rangersin puolustuspään virheen seurauksena. Ottelu kääntyi jo vahvasti Tiimin eduksi, kun Henri Eskelinen vei kotijoukkueen johtoon lukemin 3-2, kun kolmatta erää oli pelattu reilut kahdeksan minuuttia. Reilut neljä minuuttia myöhemmin peli oli taas tasan, kun Rangersin Mikko Ollikainen ohjasi maalin edestä Tuomas Savukosken laukauksen verkon perukoille.

IMG_0217.jpg


..

Kaikki Rusalla paikalla olleet katsojat olivat jo varautuneet jatkoaikaan, kun M-Team käynnisti viimeistä hyökkäystään. Hyökkäys katkesi kuitenkin harhasyöttöön, jonka seurauksena Rangers pääsi karkaamaan vielä yhteen nousuun. Samuli Alaluusua käytti pallon Atte Silvennoisella ja viimeisteli itse pallon varmasti maaliin, räjäyttäen Rusalle saapuneet vieraskannattajat iloiseen juhlintaan. Hallin tulostaulun digitaalit pysähtyivät aikaan 59:55. M-Team käytti vielä aikalisänsä tarkoituksenaan keksiä keinot pelin tasoittamiseksi, mutta aikaa ei vain ollut tarpeeksi. Näin Rangers vei täydet pisteet mukanaan Kirkkonummelle loppulukemin 3-4.


Sunnuntai-illan ottelu oli siinä mielessä pääsarjatasolle poikkeuksellinen, ettei kummallekaan joukkueelle vihelletty ottelussa yhtään rangaistusta. Sunnuntai-illan ainoa pääsarjaottelu alueella keräsi lehtereille komeat, vajaat 200 katsojaa.


M-Teamilla on runkosarjaa jäljellä kolmen ottelun verran, ja joukkue pitää edelleen kiinni viimeisestä pudotuspelipaikasta. Tulevana viikonloppuna Tiimi lähtee vieraskiertueelle, kun lauantaina Tiimiä isännöi O2-Jyväskylä, ja sunnuntaina bussi suuntaa Joensuuhun Josban vieraaksi. Kotiin Rusalle palataan viimeisen runkosarjaottelun merkeissä sunnuntaina 3.3., jolloin vastustajaksi saapuu sarjapaikastaan taisteleva EräViikingit Akatemia.

Maalikooste M-Team - Rangers

Teksti: Gabriel Airaksinen

 
30.04.2019Tiimin juniorijoukkueille upeaa turnausmenestystä
07.04.2019ASM: Kausi huipentui pronssimitaleihin
30.03.2019ASM: Hieno voitto Espoon illassa!
20.03.2019Junioreiden edustusjoukkueiden valmennus 2019-2020
19.03.2019Maksunvalvonta Visma PPG:lle
17.03.2019ASM: Välierät ovat täällä
13.03.2019ASM: KrP kaatui puolivälierien toisessa kohtaamisessa
12.03.201904-joukkueen kausi huipentuu valtakunnallisiin pudotuspelikarsintoihin
11.03.2019B-pojat 1. divisioonan pudotuspeleihin
10.03.2019ASM: A-nuorille SM-sarjan ensimmäisessä puolivälieräottelussa niukka jatkoaikatappio Rusalla

Siirry arkistoon »