ASM: Kausi huipentui pronssimitaleihin

07.04.2019

M-Team osoitti lauantaina Tampere Areenalla pelatussa pronssitaistelussa olevansa parempi joukkue. Loistava 5-6 (1-1, 1-2, 3-3) -voitto Classicista nosti Tiimin mitaleille.

Pronssia_yhdessa.png

(Klikkaa kuvaa isommaksi)

Keskeisin asia jonka joukkueesta aisti heti pelin jälkeen, oli tietysti tyytyväisyys siitä, että ottelu kääntyi Tiimille. Näin sen kuului mennä. Valtaosin 98-ikäluokasta koostuneen joukkueen hieno matka F-junioreista A-nuorten sm-sarjaan sai arvoisensa päätöksen.

Ottelu oli salibandya parhaimmillaan: sangen dramaattinen ja täynnä nopeita käänteitä. Hyvää liikettä esittänyt M-Team malttoi olla kärsivällinen pallollisena. Se oli yksi lauantain ottelun ratkaiseva tekijä, etenkin kun tuomarilinja ei ollut ainakaan helsinkiläisjoukkuetta suosiva.

Pronssipeli_Levanen.png

Kotijoukkue vastasi ensimmäisestä maalista ja siirtyi 1-0-johtoon ottelun alussa. Tiimi toipui kuitenkin nopeasti ja kuitti lähti Mikko Leväsen lavasta, maalivahti Simo Metsikön oivaltavasta syötöstä, ajassa 19.59. Näin lähdettiin tasatilanteessa ensimmäiselle erätauolle.

Toisen erän alkuun ensin Ville Rautakoura ja kohta perään Max Syrjälä tekivät maalin mieheen ja nostivat Tiimin 1-3 johtoon. Tämän jälkeen kotijoukkue siirtyi kuitenkin kuskin paikalle ja painosti hakien vimmatusti kavennusmaalia. Se onnistuikin erän lopulla Alpo Laitilan osumalla.

Maalinedustapeli_ja_SimoM.png

Kolmas erä oli hattutempun tehneen Simo Paulaharjun juhlaa. Erän puolivälissä Paulaharju maalasi ensin Tiimin tasoihin. Ajassa 56.23 Classic sai kuitenkin rangaistuslaukauksen, jonka turvin se siirtyi jälleen johtoon. Tiimi käytti aikalisän ja loistavasti torjunut Simo Metsikkö siirtyi maaliltaan. Kuudella viittä vastaan Tiimi tasoitti tyylikkäästi, asialla jälleen kylmähermoinen Simo Paulaharju.

Coast_to_coast.png

Erän loppu oli täyttä trilleriä molempien joukkueiden hakiessa raivoisasti voittomaalia. Peli oli äärimmäisen nopeatempoista ja vastahyökkäykset seurasivat toinen toistaan pelin aaltoillessa päästä päähän. Ratkaisu saatiin, kun Simo Paulaharjun tarkkaakin tarkempi kuti löysi vääjäämättä tiensä Classicin vartioiman maalin oikeaan yläkulmaan ajassa 58.58. ja räjäytti runsaslukuisena paikalle saapuneen helsinkiläisyleisön. Se oli siinä! 

Paulaharju.png

Runkosarjan neljänteen sijaan päättänyt M-Team pystyi pudotuspeleissä esittämään todella taitavaa ja taktisesti kypsää salibandya, ja näin nostamaan sijoitustaan. Joukkue työsti hienosti pettymyksen siitä, että finaalipaikka jäi niin kovin lähelle ja esitti lauantain pronssiottelussa yhden ehjimmistä, taiturillisimmista peleistään.


Simon_veto.png

Joukkue lähettää terveisensä luottopakki Aki Mäkisen suulla: Me olemme yhtä Tiimiä - osa yhteistä tarinaa ja historiaa - Tiimiin kasvaneet ja siitä erittäin ylpeitä. Kiitokset kaikille mukana olleille ja joukkuetta kannustaneille - pelaajille, valmennukselle, vanhemmille, taustoille, faneille ja jokaiselle M-Teamin läpsyjuniorille joka on käynyt katsomassa meidän otteluitamme. Nyt saa nauttia!

Yleiso.png

Loppukättelyissä Tiimin uskollisin fani liittyi oikeutetusti kättelyjonoon ja onitteli näin virallisesti koko joukkueen.Sakke.png
Antti.png

 

Jani.pngPelaajat.png
05.12.2019ASM: Piste Rusalle tuomisina Vantaalta
04.12.2019M1: Pisteet matkasivat Pohjanmaalle
28.11.2019M1: Kiihkeä viimeinen peliminuutti Rusan illassa
25.11.2019ASM: Ruma tappio sarjakärjelle
20.11.2019M1: Rusalta makea voitto, Limingassa taisteltiin loppuun saakka
17.11.2019ASM: Uutta matoa koukkuun - M-Team vs Classic su 17.11. Klo 18:30
04.11.2019Seuran sääntömääräinen vuosikokous
31.10.2019ASM: Kahden erän taistelu ei riittänyt tällä kertaa
23.10.2019ASM: A-pojat hakivat tärkeän vierasvoiton Hämeenlinnasta
23.10.2019M1: Lappeenrannasta tuomisina tiukan väännön jälkeen yksi sarjapiste

Siirry arkistoon »