B edustus varmisti lohkovoitolla paikan valtakunnallisessa sarjassa

25.08.2019

B-pojat_21.png

Tiimi oli tyly isäntä isännöimässään lohkojen C ja D SM-esikarsintaturnauksessa ja otti suoraan lohkovoiton ja paikan seuraavan viikonlopun SM-karsinnoissa Kuopiossa. Tämä tarkoittaa tietenkin samalla, että Tiimin B pelaa alkavalla kaudella valtakunnallista sarjaa; niin kuin toki odotusarvo ja oikeus ja kohtuus onkin!

Lohkon ensimmäisissä peleissä päästiin testaamaan uutta maalibiisiä oikein tosissaan, kun Oilers Akatemia kaatui 12-0 ja O2 Jyväskylä II luvuin 13-1. Testin tulos oli selvä: Toimii!
Alun hälytystorven töräykset ja sitä seuraava kovatempoinen rallatus käyvät varmasti vastustajan hermoon kuin naula arkkuun juuri syntynyttä Tiimin maalia alleviivaten. Tätä psykologista asetta kuullaan käytettävän vielä monta kertaa kauden mittaan divarin tai SM-sarjan peleissä.

B-pojat_19.png

SM-esikarsintojen ennakkoon kovimmaksi tiedetty ottelu käytiin sunnuntaiaamuna FCB Turkua vastaan. Ensimmäinen erä aaltoili tempoltaan, välillä vauhtia riitti ja välillä taas rauhotettiin ja kyttäiltiin mitä toinen mahtaa aikoa. Erä oli tasainen mutta aavistuksen enemmän Tiimin hallintaa, josta tuloksena kahden maalin johto erän päättyessä.


Toinen erä alkoikin sitten hieman eri merkeissä kun FBC Turku kavensi heti ensiminuutilla. Tempo nousi ihan uudelle tasolle ja Turku yritti entistä agreesivisemmalla otteella sekoittaa Tiimin pasmat ja onnistuikin siinä vielä kaksi kertaa erän aikana. Tosin Tiimikin näytti erässä osaamistaan yhdellä osumalla.

B-pojat_18.png
Kolmas erä alkoi siis tasalukemissa molempien tietäessä, että nyt on vain vartti aikaa onnistua. Kovalla yrittämisellä ja temmolla lähdettiin, mutta molempien puolustuspeli toimi ja hyvätkin hyökkäykset kilpistyivät viimeistään maalivahtiin molemmissa suunnissa.
Maalia saatiin odottaa yli erän puolivälin, kunnes Sisu teki Rassen syötöstä voittomaalin. Sen seurauksena FBC Turku löysin jostain vielä yhden vaihteen ja alkoi armoton tasoituksen haku rohkealla ja agressiivisella pelillä. Aikalisän jälkeen viimeiset kolme minuuttia olivat tämän viikonlopun jännittävimmät.
Turku painosti kuudella, laukauksia sateli ja Tiimi sai tehdä tosissaan töitä pitääkseen pallon poissa omasta verkosta. Välillä näytti, että maalin edessä on pysyvä muuri, jota vastustaja tykittää eri suunnista toivoen sen murtumista. Loppulukemiksi viimeisteli Akseli 5-3 tyhjään maaliin kirjaimellisesti viimeisellä sekunnilla. Aivan huikeaa ja katsomossa kaiveltiin jo nitroja. 
B-pojat_17.png
14.09.2019Tiimillä asenne kohdallaan kauden avauksessa
13.09.2019M1: Nuorentunut M-Team lähtee nälkäisenä uuteen kauteen
10.09.2019ASM: Harjoitusottelut on nyt pelattu
04.09.2019SolidSport näyttää kaikki Divaria pelaavan M-Teamin edustusjoukkueen ottelut 2019-2020
03.09.2019TREENIKAUPPA ja M-Team yhteistyöhön
01.09.2019C1-pojat valtakunnalliseen 1-divariin!
28.08.2019M1: Maalit kiven alla Rusan tiistai-illassa
25.08.2019B edustus varmisti lohkovoitolla paikan valtakunnallisessa sarjassa
17.08.2019M1: Tässä on Divarin otteluohjelma!
29.07.2019A-, B- ja C-junioreiden edustusjoukkueet yhteisleirillä

Siirry arkistoon »