Sarjanousija Hawks ja Tiimi mittelivät lauantaina Rusalla. Ottelu tahkottiin läpi ilman erityisiä onnistumisia. Tiimin maaleista vastasivat Jere Vuohijoki, Titus Torvelainen ja Joel Rodas. Maalikoosteen löydät TÄÄLTÄ.

Maalituuletus3.jpeg

Sunnuntaina vastaan asettuu saarjakolmonen Classic. Edellinen kausi päättyi Tiimin ja Classicin väliseen pronssiotteluun, jossa Tiimi osoitti hillitöntä taitoa ja halua voittaa ja korjasikin mitalit kaulaansa tamperelaisyleisön harmiksi ja sankan Tiimin kannustusjoukon riemuksi. Nyt joukkueet kohtaavat ensimmäisen kerran tuon pelin jälkeen. Kuinka käy tällä kertaa?

Tule seuraamaan vauhdikasta ja viihdyttävää salibandyä AC Ruskeasuon neloskentälle. Ottelutapahtumassa on monenmoista ohjelmaa ja Tiimi tarjoaa myös kahvit ja pullat 😘

Perheen nuorimmille on tarjolla heti lipunmyynnin yhteydessä pientä herkkua ja veikkaamalla oikein bit.ly/tiiminekamaali - kisassa, voi voittaa 2kk ilmaisen Ruutu+ -katseluoikeuden!

Ottelua voi seurata myös kotisohvalta Solidsportin striimin kautta. Hankkimalla kuukausikannattajajäsenyyden näet ottelut niin suorina lähetyksinä tai uudelleentoistoina missä ikinä oletkin ja 
tuet suoraan M-Teamin A-poikien toimintaa taloudellisesti.


Tilausten hinnat:

Yksittäinen ottelu 4.90€

Kuukausitilaus 6.90€/kuukausi


(sisältää kaikki sarjan ottelut)